skip to Main Content

Premi a la Millor Creació Audiovisual del Confinament

El Zoom Festival, el Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, convoca el Premi a la Millor Creació Audiovisual del Confinament, un guardó que vol fer aflorar el talent audiovisual en una situació d’excepcionalitat, fent un reconeixement a les creacions audiovisuals de qualitat que estan sorgint a les xarxes com a conseqüència de la crisis sanitària de la Covid-19.

Bases

  • Comparteix el teu vídeo a les xarxes socials Facebook, Instagram o Twitter amb el hashtag #ZoomDesdeCasa i etiqueta el perfil del festival (@ZoomFestival). S’admeten vídeos en qualsevol idioma.
  • Obert a tots els gèneres: humor, cròniques, videocreacions, ficció, documental…
  • Les produccions audiovisuals han de ser realitzades a casa durant els dies del confinament, a qualsevol punt de l’Estat.
  • Els vídeos poden tenir una durada màxima de 15 minuts.
  • El període per presentar les produccions audiovisuals finalitzarà quan acabi l’estat d’alarma decretat pel govern central.

Jurat i entrega de premis

Un jurat format per destacats professionals atorgarà el guardó que serà lliurat durant la Gala de Premis del 18è Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que tindrà lloc al mes de novembre de 2020 a Igualada.

Back To Top
×Close search
Cercar