skip to Main Content

Zoom Class

ACTIVITAT PROFESSIONAL I EDUCATIVA

Classes matinals impartides per professionals del sector audiovisual tractant temes específics i actuals amb temàtica entorn els formats de televisió i la ficció.

CLASSES GRATÜITES

Zoom Class és una activitat pedagògica sense cap mena de cost.

 

ASSISTENTS

Dirigit a escoles de cinema, de formació humanística, estudiants i professionals.

 

 

INSCRIPCIONS

Només cal una inscprició prèvia enviant un mail a zoom@zoomigualada.org

 

ZOOM CLASS

21 novembre  |  09:30 – 11:00h | Teatre Municipal l’Ateneu

Zoom Class amb en Peyu de «Natura Sàvia»

A en Peyu, a l’Albert Pla i a en Quimi Portet els agrada fer petar la xerrada i filosofar sobre les coses de la natura que els ensenya en Jaume Sañé. En aquesta Zoom Class, en Peyu reflexionarà sobre el plantejament del nou programa de TV3, Natura Sàvia. Els programes de natura i fauna no tornaran a servir mai més per a fer la migdiada.

+ INFO

ZOOM CLASS

21 novembre  |  13:00h | Can Papasseit (Vilanova del Camí)

Xavi Domènech de «Fakirs»

El director de Fakirs, Xavier Domènech, ens explicarà com va realitzar aquest documental que vol donar a conèixer el món dels Fakirs, on les accions inimaginables es fan realitat.

+ INFO

ZOOM CLASS

21 novembre  |  11:00 – 12:30h  |  Teatre Municipal l’Ateneu

Equip del programa «Trenquin Tòpics»

L’equip del nou programa de TV3 Trenquin Tòpics, presentat per Queco Novell, ens explica com sorgeix aquesta nova docu-sèrie sobre els catalans, la catalanitat i els tòpics. L’objectiu no és demostrar si el tòpic és cert o fals, sinó constatar que existeix. Perquè el tòpic no és altra cosa que la manera més ràpida d’identificar-nos com a poble.

+ INFO

ZOOM CLASS

22 novembre  |  9:30 – 11:00h  |  Teatre Municipal l’Ateneu

Equip de la sèrie transmèdia «Poliamor»

El Terrat i TV3 presenten la primera ficció que s’emetrà exclusivament en directe a través d’Instagram Live, des d’on els espectadors ajudaran a la Berta, la protagonista, a sortir dels atzucacs i conflictes al voltant del poliamor. Durant la Zoom Class, l’equip de creatius ens explicarà com es realitza la sèrie i la importància de l’estratègia transmèdia en el desenvolupament d’un programa per a televisió.

+ INFO

ZOOM CLASS

22 novembre  |  11:00 – 12:30h  |  Teatre Municipal l’Ateneu

Alberto Vaquero del programa «Oh my goig»

Alberto Vaquero, director del programa Oh My Goig de BTV (Barcelona Televisió), ens explicarà com es realitza i en quina idea es basa aquest espai televisiu sobre sexualitat per a joves. Un programa educatiu pensat per sensibilitzar i responsabilitzar als adolescents, i no tan adolescents, sobre la seva sexualitat.

+ INFO

ZOOM CLASS

23 novembre  |  9:30 – 12:00h  |  Teatre Municipal l’Ateneu

Estrena de la sèrie «Boca Norte»

Playz, la plataforma transmèdia de TVE, estrena en exclusiva al Zoom Festival la sèrie Boca Norte, dirigida per Dani de la Orden i Elena Trapé i protagonitzada per Begoña Vargas (La otra mirada), Guillermo Campra (Águila Roja), David Solans i Júlia Creus (Merlí). Situada en un barri humil de Barcelona, retrata l’estètica dels ritmes urbans com el trap, el dance hall o el hip hop. A les 9.30h, es farà l’estrena pels alumnes dels instituts d’Igualada i comarca, i a les 11h els membres de l’equip i alguns actors ens explicaran com es va fer la sèrie.

+ INFO
Back To Top
×Close search
Cercar