skip to Main Content

El Showcase de Pilots de Ficció és una aposta per donar visibilitat i projecció al talent emergent en el camp de les sèries i les webseries.

Finalistes del 6è Showcase de pilots de ficció

Bases Generals de Participació Showcase Pilots de ficció 2019

El ​Showcase de Pilots de Ficció​ és una aposta per donar visibilitat i projecció altalent emergent de la creació de sèries i websèries.

Una idea de ​Serielizados​ i organitzat conjuntament amb el ​Festival Zoom deTelevisió de Igualada.

Després de 5 edicions d’èxit, la 6a edició comptarà amb la incorporació de la projecció dels finalistes al ​Serielizados Fest de Madrid.​ I es mantenen les projeccions a Barcelona (Serielizados Fest) i Igualada (Zoom Festival).Una selecció de pilots de sèries i websèries serà projectada al ​Serielizados Fest​ (25 – 29 de setembre a Barcelona i 30 de setembre a Madrid) i els guanyadors es projectaran al Zoom Festival ​(26 de Novembre – 1 de desembre)

Els dos premis (amb aportacions en metàl·lic): un, atorgat per un jurat de professionals de l’audiovisual, i l’altre, atorgat per les votacions del públic a Barcelona i Madrid, seran anunciats a la Gala de Clausura del Festival Zoom a Igualada.

Els creadors de les sèries finalistes tindran l’oportunitat de conversar 10 minuts amb cada membre del jurat professional per rebre una valoració de la seva producció. La sessió ‘​Meet the Expert​’ s’organitzarà a la seu d’​SGAE ​(Barcelona), durant el ​Serielizados Fest​.

Condicions Generals

Per a participar en el 6è Showcase de Pilots de Ficció, els pilots hauran de complir els següents requisits:

 • S’accepten projectes rodats a Espanya o de residents espanyols, gravats en qualsevol llengua.
 • Per capítol pilot s’entén el ‘capítol teaser’ o primer capítol de la sèrie o websèrie.
 • Els pilots amb més d’una temporada rodada no podran ser considerats per a laselecció.
 • En cas que l’idioma original no sigui el castellà, els productors es comprometen aincloure subtítols en castellà per a la projecció pública, en cas de ser seleccionat.
 • La durada màxima no podrà ser superior a 35 minuts.
 • S’accepten pilots emesos a televisions locals o internet.
 • No seran admesos pilots produïts per una televisió estatal i/o autonòmica.
 • No seran admesos pilots que en el moment de la presentació al Showcase, tinguin contracte d’emissió per televisió en una televisió estatal i/o autonòmica.
 • Podran concórrer escoles de cinema, universitats, persones físiques i jurídiques que acreditin l’autoria de l’obra presentada.
 • Els pilots seleccionats al Showcase de Pilots de Ficció autoritzen a les entitats que l’organitzen la utilització d’un fragment o varis fragments de la seva obra per la seva difusió com material informatiu en qualsevol mitjà de comunicació. Que mai pot representar un 10% de l’obra.

Termini de presentació i inscripció

S’acceptaran pilots fins les 23:59h del 31 de Juliol de 2019.
L’organització es reserva el dret d’ampliar el termini de presentació.
La inscripció es pot formalitzar a través del portal, ​en aquest enllaç​, i té un cost de 10€.

Documentació (si el pilot ha estat seleccionat)

L’organizació avisarà a principis de setembre als participants que hagin estat seleccionats per a participar al Showcase a través de la persona de contacte que figuri al Festhome.

Els pilots seleccionats hauran de proporcionar un cartell de la sèrie i un arxiu de vídeo en FULL HD en format .mov i codificat en H264.

Els pilots seleccionats es projectaran a l’apartat del Showcase al Serielizados Fest (Barcelona i Madrid – finals de setembre). Els dos guanyadors seran projectats també al Zoom Festival (Igualada – finals de novembre).

Premis

Hi haurà dos premis en metàl·lic, que seran anunciats i entregats a la Gala de Clausura del Zoom Festival a Igualada: el premi del jurat i el premi del públic.

 • El Premi del Jurat, valorat en 600€, serà decidit per un jurat format per professionals de l’audiovisual i sent la seva decisió inapel·lable.
 • El Premi del Públic, valorat en 300€, serà per al piloto que obtingui més número de vots de l’audiència que assisteixi als actes del Showcase de Pilots de Ficció dins del Serielizados Fest (a Barcelona i Madrid). Els premis podran declarar-se ex aequo amb divisió econòmica. I en cap cas els premis podran declarar-se deserts.

Premi per tots els finalistes amb Music Library & SFX: 

Els productors dels pilots finalistes del 6o Showcase de Pilots de Ficció tindran accés als catàlegs musicals de Music Library per a poder sincronitzar la música sobre els seus continguts. Limitat a la sincronització de la música en un contingut específic per a cada finalista, a llicenciar (pilot, bovina o promo), amb un termini de registre i llicència d’aquests continguts d’un any.

Premi per a tots els finalistes amb Serielizados Fest (Barcelona):

Tots els finalistes tindran un pack d’entrades per assistir al festival a Barcelona.

Col·laboració amb Tube d’Assaig de betevé:

Els dos pilots guanyadors podran formar part del programa ‘​Tube d’Assaig​’ de B​ etevé​, el canal de televisió municipal de Barcelona, si ho desitgen.

Selecció i jurat

La selecció anirà a càrrec dels organitzadors i la decisió és inapel·lable.
El jurat està format per professionals de l’audiovisual tals com guionistes, productors, televisions i crítics.

En anteriors edicions, el jurat ha estat format per ​Agustín Alonso​ (Playz), ​Susana Herreras​ (Movistar+), ​Maite Pisonero​ (TVE), ​Joan Sala​ (Filmin), ​Bernat Elias ​(Mediapro),Paco Escribano​ (Minoria Absoluta), ​Conxa Orea​ (TV3) i guionistas como ​Roger Coma​,Marc Crehuet ​o​ Pablo Lara​.

Observacions

Es pot presentar un projecte ‘work in progress’ si està molt avançat el muntatge i es té la certesa de que s’enviarà la versió definitiva del capítol als organitzadors del Showcase l’última setmana d’agost de 2019. (S’ha de notificar a la plataforma que la versió és un ‘work in progress’).

Els premis de la ​categoria a concurs​ no podran, en cap cas, declarar-se deserts.
Els participants seleccionats tindran l’oportunitat de conversar, personalment, 10 minuts amb cada membre del jurat, en la secció ‘Meet the Expert’ dins el Serielizados Fest a Barcelona, per fomentar el networking i les possibles sinergies.

L’organització es reserva el dret de seleccionar algun dels pilots presentats i no finalistes, per participar en el ‘Meet the Expert’.

Els premis es donaran a conèixer durant la Gala de Clausura del Festival Zoom.

Disposicions Addicionals

Aquestes bases de participació podran ser cumplimentades amb anterioritat a la data d’inici del Showcase i previa comunicació a les parts interessades amb tants annexes com l’organització cregui oportú.

La inscripció d’un pilot al Showcase suposa l’acceptació i compliment de les presents bases de participació i els seus possibles annexes.

page3image1666048

Per a qualsevol dubte: ​showcase@serielizados.com

Formulari d’inscripció Showcase

INSCRIPCIONS TANCADES

Termini de presentació i Inscripció.

S’acceptaran pilots fins a les 23:59 del 31 de juliol de 2018.
L’organització es reserva el dret a ampliar el termini de presentació.
La inscripció es pot formalitzar a través del portal Festhome, en aquesta direcció, i té un cost de 10 €.

Back To Top
×Close search
Cercar