skip to Main Content

Jurat Zoom 2020

JURAT ENTRETENIMENT I INFORMATIUS

El Jurat d'Entreteniment i Informatius atorga el Premi al Millor Programa d'Entreteniment i al Millor programa Informatiu de la Secció Oficial del Zoom Festival.

JURAT FICCIÓ

El Jurat de Ficció és l'encarregat d'escollir el projecte guanyador del Premi a la Millor Ficció de la Secció Oficial del Zoom Festival.

JURAT CULTURAL I ESPORTIU

Aquest jurat escull els projectes guanyadors de la Secció Oficial en les categories de Millor Programa Esportiu i Millor Programa Cultural & Divulgatiu.

Isabel Raventós

Productora executiva de projectes nacionals i internacionals, Advocada i Periodista. Va ser Directora General Internacional de Gestmusic Endemol, i COO d’Endemol Llatinoamèrica, i Directora de Nous Programes i Desenvolupament de la cadena Telecinco. Va ser Directora Adjunta a la Direcció de TVE. Va crear amb Sergi Schaaff la productora Atomis Media i és Membre Fundador de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió. Vicepresidenta de Women Entrepreneurship Platform a Brussel·les i Vicepresidenta Primera de l'Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals (CIMA). 2017: Premi “Talent Extraordinari”.

Jordi Rosell

Realitzador, Director i Productor executiu freelance de tot tipus de formats televisius, però sobretot d’entreteniment. “Supervivientes”, “Operación Triunfo” o “Masterchef” són alguns dels grans formats que ha dirigit o produït. Actualment és el productor executiu del concurs “El Cazador” a La1 de TVE.

Aïda Torrent

Sòcia fundadora de la productora audiovisual Camille Zonca, directora, realitzadora i directora de fotografia. Ha dirigit projectes de caràcter social i educatiu, com “Oh My Goig”, “No t’aturis” (coproducció) i “Transformar educant” . Ha participat en documentals com: “Jorge Herralde Anagrama de un editor” (coproducció) o “Susi, una elefanta a l’habitació” (coproducció), entre d’altres.

Oriol Gispert

És director, realitzador i productor executiu de documentals i sèries, professor universitari i director de La Lupa Produccions. S'ha especialitzat en documentals de temàtiques socials amb la intenció de sensibilitzar sobre realitats sovint oblidades. Ha produït, dirigit i realitzat programes d'entreteniment. Alguns dels seus treballs han estat guardonats internacionalment en diferents festivals.

Victòria Pagès

Actriu de teatre, cinema, doblatge i televisió barcelonina. Ha actuat al Teatre Romea i al Teatre Nacional de Catalunya, en obres com Tirant Lo Blanc, Peer Gynt, El rei Lear, El somni d’una nit d’estiu i Doña Rosita la soltera o el lenguaje de las flores, entre d’altres. En televisió ha participat en sèries com Nit i Dia, Merlí o Ventdelplà, així com a El cor de la ciutat o La Sagrada Família. En quant a cinema, ha actuat en Atraco, Cerca de tu casa i Ingrid.

Jaume Santacana

Director de televisió i productor executiu. Llicenciat en història de l’art, inicia l’any 1968 la carrera a Radio Televisió de Bèlgica realitzant programes infantils i d’entreteniment. Participa com a ajudant de direcció en pel·lícules dirigides per Imanol Uribe, Pedro Masó o Bigas Luna. Viu els inicis de TV3 i Canal 33 com a realitzador de més de 200 programes i, des del 1986, com a director de programació. Director d'IB3, televisió de les Illes Balears. És productor executiu de ficcions per a la televisió com per exemple La Lola, El trànsfuga o Fals culpable.

Juanjo Puigcorbé

Actor, Guionista i Director de teatre i òpera. Ha col.laborat en més de 80 pel·lícules y tv-movies, rodades a Espanya, França, Itàlia, Bulgària, Suïssa, Mèxic, Argentina, Cuba, entre d’altres. També, en més de 32 sèries i drames de televisió i en 30 obras teatrals. Compta amb més de 30 premis i nominacions nacionals e internacionals. Ha estat també vicepresident de l'Associació d'Actors i Directors de Catalunya, vicepresident d'Aisge, Regidor de Barcelona, i diputat delegat de Cultura de la Diputació.

Noemí Cuní

Llicenciada en Humanitats per la UPF i en Periodisme per la Columbia University. Treballa en mitjans i en el sector de la comunicació des de fa 20 anys i s'ha especialitzat en Brand Journalism. Des de fa 10 anys dirigeix l'agència de continguts Broadcaster, des d'on ha creat i desenvolupat estratègies de comunicació i continguts tant per a empreses privades com públiques. Directora de la productora de televisió BAS i vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya.

David Àvila

Periodista. Redactor, productor i col·laborador de diferents espais televisius i radiofìònics. Ha treballat en programes com 'Arucitys' a 8tv, 'El Matí de Catalunya Ràdio' amb Mònica Terribas, 'El Suplement', 'Gravetat Zero' de Catalunya Ràdio, El Món a Rac1, Versió Estiu i a Onda Cero. Durant molts anys ha estat especialitzat en informació cultural i de la secció de Mèdia en portals especialitzats. Actualment dirigeix i presenta l'espai de temàtica LGTBIQ+ 'Ja M'entens' al web de Catalunya Ràdio.

Premis Zoom 2020

Aquests són els Premis Zoom 2020!

Premis de la Secció Oficial

Millor Format Ficció

Permette? Alberto Sordi (2020), Rai Itàlia

Menció especial: Lockdown (2020), de Pieter Kujipers.

Millor Format Entreteniment

Tabús (2020), de TV3 i El Terrat.

Millor Format Cultural i Divulgatiu

Eta, el final del silencio (2019), de Cero Movistar+, dirigida per Jon Sistiaga.

Menció especial: Téntol (2020), d’IB3.

Millor Format d’Esports

100×100 Tito (2020), de Barça Studios.

Menció especial: NBA al dia (2020), de Movistar+.

Millor Format d’Informatius

Cobertura especial – Mobilitizacions a Barcelona arran de la sentència de l’1 d’octubre (2019), de betevé

Menció especial: Senza Respiro (2020), Rai Itàlia.

Premi D.O Catalunya al Millor Programa de TV Català

Premi Zoom d’Honor

Jordi Évole

Premi dels estudiants

Premi Millor Instagramer

Stary Homas

Premi Millor Youtuber

Adolescentscat

Premis Showcase de Pilots de Ficció

Premi del Públic i Premi del Jurat

Deivid&Lisa, d’Alessandro di Rezo.

Premi Zoom a la Millor Producció Audiovisual del Confinament

Covid-19 Prison, de Laura Cahís Sánchez amb el pergil d’Instagram @LORAISALIVE

Premi “Confinats en curt” d’Òmnium Cultural

Confinats amb una nena de 4 anys de Pol Mallafré

Premi D.O. Catalunya al Millor Format de Televisió català

Territori Contemporani de Vallès Oriental Televisió

Back To Top
×Close search
Cercar