skip to Main Content
Coneix Els 6 Finalistes Del Showcase De Pilots De Ficció De Serielizados Fest I Zoom Festival

Coneix els 6 finalistes del Showcase de Pilots de Ficció de Serielizados Fest i Zoom Festival

El Showcase de Pilots de Ficció, organitzat per Serielizados Fest i Zoom Festival d’Igualada, ja té finalistes. S’han seleccionat un total de sis projectes, d’entre més d’una vintena de participants, entre els quals s’hi troben pilots de sèrie que van des del musical, el fals documental, la comèdia de situació o l’animació 2D.

Els pilots finalistes del VI Showcase de Pilots de Ficció són:

  • La vieja estrella‘ (de Marc González)
  • Días de mierda‘ (de Pablo Medina)
  • Com a casa‘ (de Segi Ricart i Pol Masvidal)
  • Where are The Cools‘ (de Jordi Prieto Lujan i Alberto de Ros)
  • Xan‘ (de Lucía Estévez)
  • Nunca nos dijeron la verdad‘ (de Rosa Blas)

Aquests sis pilots de sèrie finalistes seran votats d’una banda pel públic, i d’altra banda, per un jurat format per professionals i experts del sector audiovisual. Els pilots guanyadors en cada categoria seran premiats amb una dotació de 300 i 600 euros respectivament.

La gala de projecció dels pilots finalistes i la votació del premi del públic serà el dissabte 28 de setembre a les 21:30 hores al CCCB (Barcelona), i el dilluns dia 30 de setembre a les 19:00 hores a la Sala Berlanga (Madrid). L’entrega del premi del Jurat i del premi del Públic es farà en el marc del festival Zoom, que se celebrarà del 25 de novembre a l’1 de desembre a Igualada, i així mateix  es podran visualitzar els pilots guanyadors i finalistes.

Entrades per Barcelona

Entrades per Madrid

Back To Top
×Close search
Search