skip to Main Content

Jurat Zoom 2022

Carles Torras

Llicenciat en periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, treballa actualment com a productor executiu a Zeppelin TV (Banijay Group) en diversos programes per Movistar, Televisió Espanyola i TV3. És productor executiu del programa Joc de Cartes, que s’emet amb èxit a TV3 i a altres televisions autonòmiques. Ha dirigit programes a totes les cadenes espanyoles públiques i privades, com ara Caiga Quien Caiga, Conexión Samanta, Hay una Cosa que te Quiero Decir, Supervivientes (El Debate), Dos Días y una Noche, Malas Pulgas, Balas de Plata, o Dos Rombos.

Jesús Font

Ha desenvolupat la funció de cocreador, director i productor executiu en diverses sèries al llarg dels darrers 20 anys, com ara “Històries de la puta mili”, “Tots els Homes Sou Iguals”, “El comissari”, “ Advocats”, “Set Dies al Nu”, “MIR”, “RIS”, “Gavilanes”,”Sagrada Família”, ”Gran Nord”, “El Faro” i “Caronte”. També ha dirigit i coproduït per a Prodigius, MediaPro diverses TV-movies i Mini-sèries entre elles “Mònica”, “L'Any que Vaig traficar amb Dones”, “La Vida Aquí”, “El Trànsfuga” i “Lola, la Pel·lícula”. Director per a la FORTA de les Tv-movies “Cercant a l'Home Perfecte” i “Deslliga't” així com la Mini-sèrie “La Salazón”. Ha dirigit, en total, al llarg de vida professional, dos llargmetratges, una minisèrie, set TV-Movies, més de 150 capítols setmanals i gairebé 300 capítols diaris. Acaba d'estrenar el llargmetratge “HollyBlood” a sales ia la plataforma NETFLIX.

Gina Tost

Graduada en disseny (ESDi – Universitat Ramon Llull). Periodista i comunicadora especialitzada en tecnologia, videojocs, economia mobile i startups. Directora de l'oficina europea d’IGG. Autora de «Vida Extra». Ha treballat per a mitjans com Televisa Mexico, NHK Japó, Televisió Espanyola, Onda Cero, TV3, Expansión, IGN, MarcaPlayer, Catalunya Ràdio o el Diari Ara, entre d’altres. Emprenedora amb Geenapp, empresa invertida per Kima Ventures, Caixa Capital Risc i Telefónica. Considerada TOP 100 European Founders per The Hundert Magazine i recomanada per la revista Wired com una de les millors 100 Startups del 2015.

Noé Bosch Barrufet

Professional experimentat en la gestió de negocis i equips de treball, planificació econòmica i gestió per a l'abast dels objectius i accions establerts en l'empresa. També, publicista i relacions públiques (UVic - 2012) especialitzat en elaboració i execució d'estratègies i accions en nous mitjans de comunicació i Master en Gestió d'esports electrònics "esports" (Valencia International University - 2020)

David Àvila

Periodista. Redactor, productor i col·laborador de diferents espais televisius i radiofìònics. Ha treballat en programes com 'Arucitys' a 8tv, 'El Matí de Catalunya Ràdio' amb Mònica Terribas, 'El Suplement', 'Gravetat Zero' de Catalunya Ràdio, El Món a Rac1, Versió Estiu i a Onda Cero. Durant molts anys ha estat especialitzat en informació cultural i de la secció de Mèdia en portals especialitzats. Actualment dirigeix i presenta l'espai de temàtica LGTBIQ+ 'Ja M'entens' al web de Catalunya Ràdio.

Mireia Gubern Badia

Llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i postgrau en Museus i Educació per la Universitat de Barcelona i en Gestió de Projectes Culturals per l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra. Vinculada a la Fundació “la Caixa” amb diferents responsabilitats des de l’any 2000, fins a finals de 2020 fou Cap de Continguts del Departament d’Exposicions d’Art i actualment és Cap de Continguts Digitals, on treballa en la creació de la nova plataforma de continguts audiovisuals de Cultura i Ciència de l’entitat, CaixaForum +. Ha col·laborat amb museus de prestigi internacionals, duent a terme coproduccions expositives i mostres de nova creació a partir de les seves col·leccions. Al llarg de la seva trajectòria ha participat en la producció i organització de nombroses exposicions. Actualment, la seva tasca professional està centrada en la producció i selecció de continguts audiovisuals.

Simón Lee

Fundador del programa d’incubació de videojocs GameBCN, el model del qual s’ha exportat al Japó després de 6 edicions. És fundador i director general de la consultora d'innovació oberta mitjançant startups, per corporacions PENINSULA. També és professor a ESADE de Corporate Venturing. I va ser cap de disseny de videojocs de l’empresa Digital Legends.

Carme Basté

Periodista i professora. La major part de la seva carrera professional la desenvolupa a TV3, on dirigeix diversos programes informatius, d’entreteniment i actualitat. Va ser directora de Programes i Programació, subdirectora de TVC i del 2004 al 2009, va passar a dirigir la Fundació La Marató de TV3. En l’àmbit docent imparteix assignatures relacionades amb la història de la televisió, els gèneres i els formats televisius i el guió en programes d’actualitat. Del 2014 al 2019 va ser vicedegana d’Empresa i Innovació a la FCRI Blanquerna. És coautora del llibre “Sorprender cada minuto y medio. El guión en la televisión de actualidad y entretenimiento”. Premi Ciutat de Barcelona per la direcció de La Marató de TV3 i Premio Talento de la Academia de la Televisión. Ha estat membre de les juntes directives de l’Academia de la Televisión, del Col·legi de Periodistes i del Clúster de l’Audiovisual de Catalunya. A l’actualitat forma part de l’equip directiu d’Impacte! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya.

Eugenia Giné

Productora audiovisual i Llicenciada en Humanitats. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional produint diversos formats televisius i digitals, documentals, espots i branded content. La seva gran passió per viatjar l'ha dut a especialitzar-se en programes de viatges com Afers Exteriors o Dutifri. Fa 7 anys cofunda Mamba Media des d'on desenvolupa formats originals com "Cover", "El Mur", "3 minuts" o el més recent "Lara i Kali".

Xavier Ribera

Periodista i guionista. Ha treballat a programes com “Salvados” de Jordi Évole i “En el Aire” amb Andreu Buenafuente, ambdós a la Sexta, també a Economia en “Colors i Globus sonda” per TV3, entre d’altres. També ha estat director de l’edició anoienca del diari Regió7 i ha treballat per la Vanguardia, Público, El País, El Triangle, Catalunya Plural, entre altres mitjans.

Jaume Santacana

Director de televisió i productor executiu. Llicenciat en història de l’art, inicia l’any 1968 la carrera a Radio Televisió de Bèlgica realitzant programes infantils i d’entreteniment. Participa com a ajudant de direcció en pel·lícules dirigides per Imanol Uribe, Pedro Masó o Bigas Luna. Viu els inicis de TV3 i Canal 33 com a realitzador de més de 200 programes i, des del 1986, com a director de programació. Director d'IB3, televisió de les Illes Balears. És productor executiu de ficcions per a la televisió com per exemple La Lola, El trànsfuga o Fals culpable.

Lluis Alcarazo

Ha escrit les pel·lícules “Salvador (Puig AnRch)” Premi Goya al Millor Guió Adaptat i Premio del Círculo de Escritores Cinematográficos 2007; “Pepe & Rubianes”; “Llach: la revolta permanent”; “La fleur”; “Dictado”; “Barcelona, la Rosa de Foc”; “Grietas”; i “La vampira de Barcelona”. Co-guionista de “La Memòria dels Cargols”, “Nissaga: l’herència”, “Nissaga de Poder”, “Teresina SA”, “Secrets de Família”, i “Poble Nou”. Ha escrit les TV movies “Laia”, “Gossos”, “Mar de Plástico”, i “Camping” (co-guionista i director). Ha escrit i dirigit els documentals per TV “1-O”, “20-S”, “Causa especial 20907/2017” i la sèrie documental “Inside the trial” (El judici). Guionista i creador de sèries de TV con “Nit i Dia” (Creador, co-guionista y productor executiu), “Sagrada Família”, “El Cor de la ciutat” I “El joc de viure”. Co-creador de “El Club Súper 3”. Guionista de programes: “Cotó Fluix”, “Matraca no”, “Oh, no!”, “Cinc i Acció”, “Fes flash”, “Fes Video Flash”, “Luna de miel”, “Moltes gracies”, “El món per un forat” “No te olvides el cepillo de dientes”, entre d’altres. L’any 2008 va adaptar el musical “Aloma”, a partir de la novel·la homònima de Mercè Rodoreda, dirigit per Joan Lluís Bozzo, produït per Dagoll Dagom i estrenat al Teatre Nacional de Catalunya.

Premis Zoom 2022

Els Premis Zoom 2022 es donaran a conèixer a la gala de cloenda del 20è Festival Zoom, que tindrà lloc el proper dissabte 26 de novembre a Igualada.

Premis de la Secció Oficial

Millor Format Ficció

Martha Liebermann (2022, Stefan Bühling)

Millor Format Entreteniment

Eufòria (2022, TV3 i Veranda)
Menció especial: El Llop (2022, Turruà Llàcer)

Millor Format Cultural i Divulgatiu

Caminos del Flamenco (2022, RTVE)
Menció especial: Anticossos (2022, TV3)

Millor Format Informatiu

Balandrau, infern glaçat (2021, TV3, Gorokoa i Lastor Media)

Millor Format d’Esports

Tòfol Castanyer (2022, Solworks i IB3)

Millor Format de Videojocs

Endling – Extinction is Forever (2022, Herobeat Studios)

Premis Zoom d’Honor

Antoni Bassas i Olga Viza

Premis Showcase de Pilots de Ficció

Premi del Públic i Premi del Jurat

Pocos, buenos y seguros de Gorka Lasaosa i Ales Payá

Premi D.O. Catalunya al Millor Format de Televisió català

Pica Lletres (La Xarxa i Antàrtida TV)

Premi CIMA-Festival Zoom al Millor Format de TV per la Igualtat de Gènere

Feminístic (Fibracat TV)

Back To Top
×Close search
Search