skip to Main Content
Zoom Live, Un Festival Virtual

Zoom Live, un festival virtual

El Zoom es llança aquest 2020 a oferir una nova experiència de festival a tots els seus espectadors, que podran gaudir de les estrenes, descobrir nous formats i continguts de la Secció Oficial i, fins i tot, participar en les Zoom Class a través de l’espai “ZoomLive”, la plataforma dins la web del festival a través de la qual el públic es podrà connectar per seguir les diferents activitats i projeccions.

Com funcionarà? Per accedir a l’espai ZoomLive només caldrà anar a la web del festival Zoom. Des d’allà es podrà entrar a aquest apartat on, com si fos una sala de cinema, s’accedirà a veure les produccions que s’estiguin emetent en directe. És a dir, que els continguts programats només es podran veure en un dia i hora determinats i després no es podran recuperar.

Fora de la programació del Zoom Festival, trobarem penjats a la mediateca de la web un seguit de creacions audiovisuals que estaran disponibles de manera permanent en aquest repositori. Es tracta de programes, sèries, documentals o pel·lícules que també participen al Zoom Festival però que no formen part del programa de projeccions previst.

Back To Top
×Close search
Search