skip to Main Content
Premis #ZoomdesdeCasa I “Confitats En Curt” D’Òmnium Cultural

Premis #ZoomdesdeCasa i “Confitats en curt” d’Òmnium cultural

Més de 120 propostes participen a la convocatòria #ZoomdesdeCasa, optant al Premi Zoom a la Millor Creació Audiovisual del Confinament, un guardó que el festival de continguts audiovisuals va convocar a finals de març amb l’objectiu d’estimular el talent en un context social atípic.

Entre les propostes rebudes s’hi troben produccions d’arreu de l’Estat, fetes tant per professionals com per estudiants o aficionats: actors, productors, directors, entitats del sector cultural i audiovisual, estudiants de comunicació i cinema i fins i tot cadenes de televisió d’àmbit nacional han presentat les seves creacions. Uns vídeos que abasten tot tipus de gèneres com l’humor, la ficció o el drama, i també de temàtiques. Tot plegat, expressat en càpsules de vídeo o fins i tot en format de sèrie. El jurat que decidirà el guanyador està format per Joan Fitó, Raquel Camacho i Arnau Mateu.

També fets en temps de confinament per la Covid-19, Òmnium Cultural va convocar el “Festival Confitats en curt”, on convidaven a totes les persones que han desenvolupat creacions audiovisuals relacionades amb els dies de confinament a participar-hi. El curtmetratge “Confinats amb una nena de quatre anys”, de Pol Mallafré, va ser l’escollit pel jurat. El guardó es lliurarà en la gala de cloenda del Zoom Festival.

Back To Top
×Close search
Search