skip to Main Content
Obertes Les Inscripcions Per Al Primer Campionat Del Videojoc ‘League Of Legends’ Del Zoom Festival

Obertes les inscripcions per al primer campionat del videojoc ‘League of Legends’ del Zoom Festival

El torneig es jugarà 100% online durant el mes de novembre i la final es podrà seguir en streaming

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya incorpora aquest any, per primer cop, un campionat del videojoc League of Legends. El torneig, organitzat conjuntament amb TICAnoia, es jugarà 100% online durant el mes de novembre i la final es podrà seguir en streaming a través del nou canal de Twitch del Zoom el divendres 26 de novembre.

Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden fer a través de la web del festival (www.zoomfestival.org) fins al 4 de novembre. Cada equip ha de ser de cinc persones i hi haurà un màxim de vuit equips. La resta de bases del campionat es poden consultar a la web del Zoom. L’equip guanyador recollirà el premi a la gala de clausura de la 19a edició del Zoom Festival, que tindrà lloc el dissabte 27 de novembre al Teatre l’Ateneu d’Igualada.

El certamen se celebrarà del 23 al 28 de novembre a la capital de l’Anoia i també online amb l’objectiu d’obrir-se a nous públics i nous continguts amb la incorporació dels videojocs a la Secció Oficial, que se sumen a les categories d’Entreteniment, Informatius i Esports, Cultura i Ficció.

El videojoc League of Legends va ser inaugurat el 2009. Actualment té més de 100 milions de persones registrades arreu del món. És un joc d’estratègia en temps real i acció, d’alta competitivitat, i s’ha convertit en un dels esports electrònics més populars actualment.

El campionat mundial del 2019 va tenir més de 100 milions d’espectadors únics, amb un màxim de 44 milions d’espectadors simultanis. Una altra dada de l’abast del joc: League of Legends ha assolit un total de 115 milions de jugadors mensuals aquest 2021.

 

Back To Top
×Close search
Search