skip to Main Content
3a Edició Del Premi Cima-Festival Zoom Al Millor Format De TV Per La Igualtat De Gènere

3a edició del Premi Cima-Festival Zoom al millor format de TV per la igualtat de gènere

L’Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals (CIMA) i el Festival Internacional Zoom de Continguts Audiovisuals de Catalunya convoquen el Premi 2023 que reconeixerà la mirada d’igualtat de gènere en els formats televisius, plataformes i OTTs.

El termini per presentar les candidatures s’obre el proper dimarts 6 de juny. Podran presentar-se totes les productores, televisions, plataformes, OTTs i directores/es de nacionalitat espanyola que ostentin el degut control legal sobre els continguts audiovisuals presentats al premi. La presentació de candidatures a aquest premi a la igualtat és compatible amb la inscripció a la Secció Oficial.

La inscripció és gratuïta i s’ha de realitzar a través del formulari online de la web zoomfestival.org, on caldrà indicar un enllaç vimeo privat per al visionat per part del jurat. La data límit d’inscripció és el 15 de setembre de 2023.

El veredicte dels premis i el seu lliurament tindrà lloc a la Gala de Lliurament dels Premis Zoom el 25 de Novembre a Igualada.

Consulta les bases

Back To Top
×Close search
Search