skip to Main Content

L’actriu Mònica Randall i el Club Super3 són els premiats d’honor del Festival Zoom 2016

La 14ena edició del certamen reconeix Júlia Molins com actriu promesa i la producció Merlí com a la millor sèrie espanyola de l’any

 

El Festival Internacional de Ficció Televisiva reconeix a professionals i produccions televisives més destacades de casa nostra. En aquesta 14ena edició, el Festival Zoom reconeix el recorregut de l’actriu Mònica Randall i del Club Súper3 amb el Premi d’Honor. D’altra banda, el Premi Auguri Sita Mur, dedicat a les promeses de l’ofici, el rebrà la jove actriu catalana Júlia Molins. Finalment, segons han decidit els crítics de serials televisius, el Premi Zoom Concessionari Servisimó a la Millor Sèrie Espanyola anirà per la producció de TV3 amb més èxit de l’any, la sèrie Merlí.

 

monica-randall

L’actriu i presenadora de televisió Mònica Randall

 

Premis d’Honor a la Mònica Randall i al Club Súper3

La carrera professional de l’actriu Mònica Randall, amb més de 50 anys davant de les càmeres, té mèrit. Randall va néixer el 18 de novembre de 1942 a Barcelona. Actriu i presentadora de televisió, va debutar al cinema amb el film La Revoltosa (1963) i des d’aleshores no ha parat. Gràcies a la interpretació de papers ben diversos, al llarg de la seva trajectòria ha rebut reconeixements com el TP d’Or a la millor presentadora per Mónica a Medianoche el 1974, el Fotogramas de Plata per la seva interpretació a La Escopeta Nacional el 1978, i el Premi Sant Jordi el 2015 per la seva trajectòria professional.

Els qui també mereixen un premi d’Honor són els del Club Súper3, que aquest 2016 han celebrat els 25 anys. Va ser l’11 de febrer del 1991 quan Televisió de Catalunya va posar en antena un nou espai infantil que combinava sèries de dibuixos animats amb gags protagonitzats per diversos personatges. Després de 25 anys d’història, el Club Super té gairebé un milió i mig de súpers, alguns dels quals ja són pares o mares amb fills i filles que també són súpers. I el més important, el Super3 ha esdevingut un gran transmissor de valors per a la infància, un dinamitzador del teixit social, cultural i industrial del nostre territori, i una eina fonamental d’integració.

 

fotojulia-molins-web

La jove actriu Júllia Molins

 

Premi Auguri Sita Murt. L’actriu de Barcelona Júlia Molins va iniciar la seva carrera professional amb només onze anys. Ha fet televisió, a TV3 ha destacat en les dues temporades de Cites, teatre i cinema. Encara que molt jove, ja s’ha fet un nom en l’escena catalana i espanyola i enguany el Festival Zoom li atorga el reconeixement Premi Auguri Sita Murt per desitjar-li una bona carrera professional.

 

222d2ec4-c9d2-4baf-becd-2fa2d4fa726d

Imatge del protagonista de Merlí, Francesc Orella

 

Premi Zoom Concessionari Servisimó a la Millor Sèrie Espanyola. Si no l’heu vist, segur que n’heu sentit a parlar, és la sèrie que TV3 va estrenar la temporada passada i que ha tingut un gran èxit entre el públic i la crítica: la producció Merlí, que s’emporta el Premi Zoom Concessionari Servisimó a la Millor Sèrie Espanyola del 2016. Merlí és un professor de filosofia d’institut, carismàtic, transgressor, però alhora extraordinàriament humà i proper, que a tots ens hauria agradat tenir. Amb aquesta sèrie arriben per primera vegada a la petita pantalla reflexions d’autors com ara Sòcrates, Schopenhauer, Hume o Nietzsche.

 

Back To Top
×Close search
Search