skip to Main Content

Movistar+ s’estrena com a col·laborador del 14è Festival Zoom

El Festival Zoom preestrena una sèrie islandesa i un documental sobre Ken Loach, gràcies a Movistar+
 
La 14ena edició del Festival Internacional de Ficció Televisiva inicia la col·laboració amb la plataforma Movistar+, que aportarà al festival la sèrie d’estrena Trapped de Islàndia; el documental Versus: Ken Loach, sobre la trajectòria del director de cinema, i s’encarregarà de la Zoom Class sobre Diario Vice, un espai de la plataforma sobre reportatges d’actualitat.

Aquests continguts també estaran disponibles a  Movistar+ en tus dispositivos, per poder-los guadir en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

 

trapped1

El cap de policia local a la recerca de la veritat a Trapped

 

Preestrena de la sèrie d’Islàndia Trapped

La nova secció Zoom Sèries comptarà amb la projecció del primer capítol de Trapped, un thiller produït a Islàndia el 2015 i dirigit per Baltasar Kormákur, director d’Everest i Contraband, que s’estrenarà per primera vegada a l’estat espanyol. La sèrie ens enganxarà a la pantalla en el camí cap a la recerca de l’un assassí, amb un paisatge que exhibeix una bellesa intensa i claustrofòbica, una terra de volcans viva i perillosa, i on la situació econòmica afegeix un teló de fons inquietant a l’espai natural.
 
En aquest escenari, hi ha un ferri amb tres-cents passatgers disposat a sortir del port d’un poble islandès quan creix a la zona una forta tempesta de neu i el vaixell no pot navegar, un cos mutilat i sense identificar apareix a l’aigua, assassinat fa tan sols unes hores i un cap de policia local se n’adona que l’assassí ha desembarcat al poble.

La producció sencera, formada per 10 capítols, s’estrenarà al canal  el mes de desembre. La preestrena al Festival Zoom serà dimecres 23 de novembre a les 8 del vespre a l’Ateneu Igualadí, amb entrada gratuïta.

 

versus

El cineasta Ken Loach

 

El documental sobre la vida i l’obra del cineasta Ken Loach
 
A la secció Zoom Formats, la branca del festival que aposta per formats televisius de no-ficció com el documental o l’entreteniment, presentarà Versus: Ken Loach. Es tracta d’un relat divertit, provocador i revelador de la vida i la carrera de Ken Loach, un dels directors de cinema més famosos i polèmics de Gran Bretanya, que després de complir vuitanta anys d’edat repassa la seva extraordinària trajectòria de cinquanta anys, en què ha presentat treballs de tant èxit com ‘Riff Raff’, ‘La cançó de la Carla’ o ‘El vent agita la civada’. Mestre del cinema social, aquest 2016 ha guanyat la Palma d’Or de Cannes per ‘Yo, Daniel Blake’.
 
El documental, ideal per reflexionar sobre el procés de creació y descobrir les lluites internes del protagonista per aconseguir fer realitat els seus projectes, es projectarà divendres 25 a les 8 del vespre als cinemes Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui.

També es podrà veure a través del canal .

 

vice2_opt

Imatge de l’especial ‘Sin refugio’ del programa Diario Vice

 

Com es produeix i desenvolupa un reportatge televisiu?

La plataforma Movistar+ també oferirà una Zoom Class amb el periodista Daniel Campos sobre com es realitzen els reportatges televisius de Diario Vice. Diario Vice és un espai de reportatges de Movistar+ que s’emet al canal  que mostra, amb un enfocament honest i sense filtres, temes d’actualitat espanyola i internacional que els mitjans de comunicació tradicionals passen per alt.

Les històries s’expliquen sobre el terreny, on succeeixen els fets. Els temes tractats són conflictes, drogues, violència, música, sexe, tecnologia, ciència, esports, medi ambient … I el to és autèntic i directe. En la Zoom Class també es passaran diversos reports per poder aprofundir millor en la producció i desenvolupament.

La Zoom Class sobre Diario Vice es farà divendres 25 a dos quarts de 10 del matí a l’Ateneu Igualadí.
 

Back To Top
×Close search
Search