skip to Main Content

Apunta’t al Talent Campus del Festival Zoom!

Què és?

El Talent Campus de Formats de TV és una oportunitat per desenvolupar idees pròpies de nous formats per a televisions o altres canals, amb el guiatge i la col·laboració de professionals del sector. Al llarg de les sessions previstes, analitzarem, debatrem i treballarem les propostes creatives per ajustar-les a la realitat del mercat. L’objectiu és elaborar una bíblia per a cada projecte, que segueixi els estàndards de la indústria i que estigui preparada per compartir amb productores o mitjans de comunicació. Si bé el focus és principalment televisiu, també es valoraran projectes audiovisuals de naturalesa transmèdia que posin en joc altres plataformes de consum de contingut.

El Talent Campus de Formats de TV és una iniciativa del Zoom Festival Internacional de Ficció TV & Formats, que celebra la quinzena edició entre els dies 21 i 26 de novembre de 2017, a Igualada.

A qui va dirigit?

Qualsevol persona que tingui una idea de projecte en qualsevol estat de desenvolupament pot fer la inscripció i serà valorada pels tutors per ser seleccionada. Empreses productores, estudiants de cinema o audiovisuals, guionistes, creatius, etc.

Procés de sel·lecció:

De tots els projectes inscrits, es farà una tria d’un màxim de 12 participants i projectes, que podran participar en una estada formativa a Igualada, en què podran assistir a les ZoomClass matinals impartides per professionals de la televisió i a sessions tutorials personalitzades a les tardes, entre el 22 i el 25 de novembre.

La inscripció de projectes és gratuïta; els projectes seleccionats hauran d’abonar 250 euros per persona (màxim dues persones per projecte) que inclou:

Allotjament al Refugi dels Pelegrins d’Igualada (4 nits) i dinars i sopars dels dies 22, 23, 24 i 25 de novembre. Assistència a les ZoomClass (22, 23 i 24 de novembre de 9h a 13h) Sessions tutorials personalitzades (22, 23 i 24 de novembre de 16h a 20h). Assistència a la gala de cloenda del Festival Zoom (25 de novembre a les 21.30h)

Tutors:

Àlex Solà: Llicenciat en periodisme (UAB) i amb estudis en cinema (New York Film Academy), ha desenvolupat la carrera professional com a redactor i col·laborador en diversos programes de Catalunya Ràdio i Rac1, així com a director creatiu i productor executiu de continguts publicitaris (Moritz, Ayuda en Acción, Mazda). Actualment, dirigeix el portal Benegre.cat i forma part de l’equip de creació i desenvolupament de formats de TV de Lavínia Audiovisual en qualitat de creatiu.

Toni Marín: Productor executiu, director i realitzador de cinema, televisió, projectes culturals i de formats de televisió per a cadenes com ara TVE, TV3, Antena 3, ZDF o France Televisió i en productores com per exemple Mediapro, Cromosoma o la Fundació Digitalent. Fundador i director de La Ballesta, productora audiovisual, i professor de disseny i gestió de la producció audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. És assessor i consultor i ha participat com a jurat en nombrosos festivals de cinema d’àmbit internacional.

Back To Top
×Close search
Search