skip to Main Content

Manel Fuentes, Emma Vilarasau, Gestmusic i Diana Gómez rebran el reconeixement del Zoom

Els Premis d’Honor de la dotzena edició del Festival Zoom reconeixeran al comunicador Manel Fuentes, a l’actriu Emma Vilarasau, i a la productora Gestmusic, com a figures importants i representatives de la televisió del nostre país. La jove actriu igualadina Diana Gómez també serà guardonada al Zoom d’enguany amb el Premi Auguri Sita Murt.

Tots ells recolliran el premi durant la Gala de Cloenda el dissabte 29 de novembre al Teatre Municipal Ateneu.

Manel FuentesR

Manel Fuentes es va donar conèixer a la petita pantalla mitjançant el programa Crónicas Marcianas de Telecinco. També a Telecinco, va intervenir al famós Caiga Quien Caiga, i va presentar el seu propi late-show: Las noche con Fuentes y cía. A part de ser el conductor de Tu cara me suena d’Antena 3, també se’l reconeix per la seva labor periodística a Catalunya Ràdio.

Emma VilarasauR copia

Una de les actrius més prestigioses i respectades del teatre, el cinema i la televisió de casa nostra és l’Emma Vilarasau. Coneguda per les seves interpretacions a grans sèries com Secrets de Família, Nissaga de Poder, Majoria Absoluta i Ventdelplà.

gesmusic-01

La productora catalana Gestmusic és una de les més importants de l’estat espanyol. Ha produït programes per TV3, TVE, Telecinco, Antena 3 i Cuatro, i és la creadora de produccions d’èxit com: No passa res!, Guaita què fan ara!, Tú sí que vales, No te rías que es peor, Operación Triunfo, Crónicas Marcianas, El Hormiguero, ¡Mira quién baila!, Ahora caigo i Tu cara me suena entre d’altres.

Diana Go╠БmezR

I el nostre tresor local, la Diana Gómez, que tot i només tenir 25 anys ja ha actuat en sèries com Alatriste, La via Augusta, Águila Roja i El secreto de Puente Viejo, a pel·lícules com Salvador, Eloïse i Any de Gràcia, i a telefilms com Concepción Arenal, premiat al Zoom 2012.

 

 

Back To Top
×Close search
Search