skip to Main Content

Avís legal

Propietat del lloc web

Aquesta web està administrada per l’organització del Festival Zoom Igualada, des de l’Ateneu Igualadí.
C/ Sant Pau, 9 08700 Igualada. España.
Email: zoom@zoomigualada.org

 

Avís legal sobre l’accés al lloc web

Tots els drets de propietat Industrial i Intel.lectual de la seu web www.zoomigualada.org, així com dels elements que conté la mateixa (que inclouen, entre altres, textos, imatges, so, àudio, vídeo, dissenys, creativitats i software) pertanyen a ATENEU IGUALADÍ o, en el seu cas, a terceres persones.

El/la usuari/usuària pot visualitzar tots els elements impresos, copiar-los i emmagatzemar-los en un disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui únicament i exclusiva per a l’ús privat, que deixa, per tant, prohibida la utilització amb caràcter comercial, la seva distribució, així com la seva modificació o alteració.

ATENEU IGUALADÍ es reserva el dret a efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes pel que fa referència a la seva seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que deixa de forma en què aquests apareixin presentats o localitzats.

ATENEU IGUALADÍ perseguirà l’incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització no pròpia dels continguts presentats dins de la seva pàgina web, exercint així totes les accions civils i penals que es poden correspondre en el seu dret.

ATENEU IGUALADÍ només autoritza la citació dels seus continguts en altres pàgines web, amb el tractament que aquestes considerin, sempre i quan es compti amb un previ i exprés consentiment de la organització. En el cas de disposar d’un enllaç d’un hipertext en alguna de les seves pàgines, l’usuari ha saber que està entrant a cdnet.biz i ha de percebre en el seu ordinador la seva direcció URL.

Back To Top
×Close search
Search