skip to Main Content

1r Premi CIMA-Festival Zoom al Millor Format de TV per la Igualtat de Gènere

TÍTOLS SELECCIONATS

L’enginy (in)visible, Fibracat TV, Espanya, 2020
Valentes, TV ON PRODUCCIONES, À Punt, Espanya, 2018
Oh My Goig!, Camille Produccions SL, betevé, Espanya, 2019
Directoras, Arrayán Films, Espanya, 2020
Esther Ferrer. Diálgos interrumpidos, Dacsa Produccions, La 2, Espanya, 2021
María Arrondo. La Fuerza De La Convicción, Caladoc Producciones, Espanya, 2021
Abriendo ventanas, Caladoc Producciones, Espanya, 2021
Dones en pandèmia, Badalona Comunicació, Espanya, 2020
Elvira De Hidalgo. Donare La Divinità, Caladoc Producciones, Espanya, 2021

BASES

El Festival Zoom de Continguts Audiovisuals de Catalunya i l’associació de dones cineastas i mitjans audiovisuals, CIMA, convoquen el Premi CIMA al Millor Format per la Igualtat de Gènero. El premi s’entregarà durant la Gala de Cloenda del 19è Festival Zoom, el 27 de novembre de 2021.

1. Objectiu

  • El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya té com objectiu la difusió i la promoció de continguts audiovisuals independentment del format, canal de distribució i les audiències.
  • Cima, és la Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals. Té l’objectiu de fomentar una presència igualitària de les cineastes i professionals del sector, contribuint a una representació equilibrada i realista de la dona dins dels continguts que ofereix el medi audiovisual.

CIMA i el Festival Zoom convoquen a la presentació de candidatures a aquest premi amb l’objectiu de reconèixer la mirada d’igualtat de gènere als formats televisius o per plataformes i OTTs.

2. Condicions generals

  • Poden concórrer al premi totes les productores, televisions, plataformes, OTTs i directors/es de nacionalitat espanyola, que exerceixin el degut control legal sobre els continguts audiovisuals que presentin al premi.
  • Els continguts inscrits en les categories d’Entreteniment, Informatius, Culturals i Divulgatius, Esportius i Videojocs han d’haver-se emès amb posterioritat a l’1 de gener de 2020 o estar actualment en emissió per televisió o internet.
  • No s’acceptaran continguts que hagin estat seleccionats o hagin participat en edicions anteriors del Festival Zoom
  • La inscripció a aquest premi és compatible amb la inscripció a la secció oficial del 19è Festival Zoom que tindrà lloc al novembre de 2021.

3. Documentació

  • La inscripció és gratuïta i s’ha de realitzar a través del formulari online de la web del festival www.zoomfestival.org, on caldrà indicar un link vimeo privat per al visionat per part del jurat.
  • La data límit d’inscripció és el 15 de setembre de 2021.

4. Jurat

  • La decisió del jurat serà inapel·lable.
  • El jurat estarà format per professionals sòcies de CIMA, expertes en continguts audiovisuals, formats i igualtat de gènere i un representant del Festival Zoom. La composició del jurat serà paritària.

5. Premi

El Jurat deliberarà el Premi al Millor Format per la Igualtat, que consisteix en una estatueta i un any d’alta gratuït a l’associació CIMA.

6. Mitjans de comunicació

Les productores, televisions o directors participants en la Secció Oficial a concurs autoritzen, al presentar la inscripció, l’ús d’un o diversos fragments de l’obra audiovisual per a la seva difusió com a material informatiu en qualsevol mitjà de comunicació sense límit temporal.

Back To Top
×Close search
Cercar