skip to Main Content

Direcció: Olivier Klepatzky
Producció: Olivier Klepatzky
País: França
Any: 2020
Gènere/subgènere: Documental
Versió/idioma projecció: Francès
Duració: 66 minuts

Projecció:

Dimecres 24 de novembre / 18:45h / ZoomLive / VOSC

SINOPSI

Aquest últim any, ballar ha estat l’antídot als múltiples confinaments. Aquest art va ajudar a recaptar fons per als hospitals, reduir les violències domèstiques o fer que la gent es sentís millor mentalment.

Des del començament del primer confinament, molts ballarins van obrir virtualment les portes de les seves llars per compartir el seu coneixement. Fauve Hautot, una ballarina francesa del programa de televisió Dancing with the Stars, va ser una de les primeres a donar lliçons gratuïtes al seu compte d’Instagram, seguit per més de 650.000 subscriptors. Oberta a tothom, va reunir diversos milers de persones cada dia.

Durant aquest període estressant, les infermeres han ballat durant els seus rars moments de pausa. A la costa est dels Estats Units, els cuidadors d’un hospital de Filadèlfia ballen regularment per alleujar l’estrès i animar-se. Publicant un vídeo senzill, van aconseguir sensibilitzar a tot un país sobre la dura lluita que estaven tractant.

Des de Vietnam a França a través del Líban, els Estats Units i Colòmbia, et convido a descobrir les històries d’aquesta unió mundial al voltant del ball. El llenguatge universal que connecta les persones.

Back To Top
×Close search
Search