skip to Main Content

Direcció: I-li LO
Producció: Hakka TV
País: Taiwan
Any: 2021
Gènere/subgènere: Documental musical
Versió/idioma projecció: VOSC
Duració: 53′

SINOPSI

Avui, en ple segle XXI, “cantar” ja no és només un acte purament musical. Pot representar l’estat de la societat i posar en pràctica idees contemporànies. Per generar consciència sobre els problemes energètics, adoptem un enfocament cinematogràfic d’estil documental per seguir els músics que graven un àlbum a prop de la natura.

Eleven Meinong Conversations convida al productor musical i cantautor Wing Lo a tornar a la seva assolellada ciutat natal de Meinong, un històric assentament hakka a Taiwan, i complir un somni musical. Lo, transforma una casa d’hostes de fusta que funciona amb energia solar en un estudi d’enregistrament per gravar l’àlbum dels seus somnis amb la llengua materna hakka. La pel·lícula transmet la passió de la música Hakka de Lo i el seu amor per viure la vida a prop de la naturalesa.

A través d’onze converses aparentment diàries amb diferents personatges, la infància rural pura i despreocupada de Lo, la nostàlgia per anar-se’n de casa i la pèrdua d’un familiar estimat, es transformen en melodies radiants i intemporals que toquen el cor.

Back To Top
×Close search
Search