skip to Main Content

Títol: La Compagnia del cigno
Gènere: Familiar
Any: 2019
Duració: 50 min
Format: TV Series
País: Itàlia
Idioma original: Italià
Productora: Rai Fiction, Indigo Film
Direcció: Ivan Cotroneo
Guió: Ivan Cotroneo, Monica Rametta
Dir. Fotografia:
Dir. Artística:
Música: Gabriele Roberto
Muntatge: Ilaria Fraioli
Intèrprets principals: Anna Valle, Alessio Boni, Fotini Peluso, Emanuele Misuraca, Leonardo Mazzarotto, Hilderag De Stefano, Chiara Pia Aurora, Ario Nikolaus, Francesco Tozzi, Alessandro Roja, Stefano Dionosi, Fabrizio Ferracane, Claudia Potenza, Francesca Cavallin, Carlotta Natoli, Alessandro Roja

ESTRENA!

SINOPSI

La història de set joves músics entre 15 i 18 anys que estudien al Conservatori Giuseppe Verdi de Milà. Els adolescents, que inicialment tocaven per separat, són escollits pel mestre i director d’orquestra Luca Marioni, conegut amb el sobrenom de “ bastard” per la seva excessiva severitat. Per donar suport a Matteo, el nou alumne que s’ha d’incorporar a l’orquestra que prové de la ciutat d’ Amatrice, els joves fan llavors un pacte d’amistat creant “La companyia del Cigne”, en honor a Giuseppe Verdi que tenia el sobrenom de “el cigne de Brusseto”.

Gràcies a aquest acord, els joves compartiran problemes personals, fets familiars difícils, històries del cor i pors profundes, creant llaços forts entre ells.

Back To Top
×Close search
Cercar