skip to Main Content

Any: 2018
País: Espanya
Productora: Diagonal Televisió / Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
Direcció: Joan Noguera, Kiko Ruiz
Guió: Sergi Belbel, Cristina Clemente, Roc Esquius
Fotografia: Raimon Lorda
Música: David Carabén
Muntatge: Frank Gutiérrez
Idioma original: català
Intèrprets: Pablo Derqui, Mercedes Sampietro, Andrea Ros, Sergi López, Montse Guallar, Javier Beltrán, paula Malia, Abel Folk.
Gènere: Drama
Durada: 50′

SINOPSI

L’Eduard, un home de negocis de mitjana edat casat amb l’Elisa i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. Ni la seva família ni els seus amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor. L’aparició d’una anciana misteriosa, però, farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure gràcies a l’exploració d’universos paral·lels que el faran viatjar en l’espai i el temps.

 

COMENTARI

El Zoom Festival projectarà un capítol inèdit, el número 7, de la nova sèrie de la franja dels dilluns al vespre a TV3, que anteriorment havien ocupat ficcions com Nit i Dia, Cites o Merlí. Si no t’hagués conegut combina el drama i la història d’amor entre els dos personatges principals amb l’exploració del gènere de la ciència-ficció, molt poc habitual en les sèries de producció pròpia de la televisió pública catalana. A través d’un plantejament original –què hauria passat si haguéssim pres decisions diferents a la vida?– el personatge principal, Pablo Derqui (en el paper d’Eduard) reviu el seu passat en universos paral·lels, on es troba a sí mateix i a les persones importants de la seva vida. La sèrie té un total de 10 capítols.

Back To Top
×Close search
Search