skip to Main Content

Periodista. Va treballar com a reportera en premsa als seus inicis i més tard es va incorporar a la televisió on va ser redactora primer i directora i creadora després de diferents formats. Va deixar la tele per cansament, va escriure el seu primer llibre, ¡Mira’m, ximple!, on explicava els budells de la (dolenta) televisió. Gràcies a aquest llibre, al qual el van seguir cinc més, vinculats al món audiovisual, es va convertir en analista de televisió, en diferents mitjans. I van arrencar les xerrades sobre els secrets televisius i la seva pròpia experiència en universitats i institucions de tota mena, tasca que no ha abandonat.
El 2006 Va posar en marxa, com a Redactora Cap, el diari ADN, del grup Planeta. El 2008 es va incorporar a la Cadena Ser, al programa A viure que són dos dies, amb Montserrat Domínguez, a la secció de televisió. Des del 2102 és a La Ventana, també de La Ser, amb Carles Francino, a la secció La Finestra de la Televisió. També a la cadena Ser col·labora al programa Aquí, Catalunya, de La Ser Catalunya. Des del 2012 escriu sobre televisió al Huffington Post i col·labora habitualment a la revista Smoda, on escriu de feminisme, cultura pop i audiovisual. Porta la secció de televisió al programa El Matí de Catalunya Ràdio i col·labora també al programa de TV3, Planta Baixa.
El 2015 va posar en marxa un fòrum cultural de pensament i entreteniment, a València i altres ciutats del país, sota el títol Conversatori amb què programa cultura: dirigeix ​​i condueix trobades culturals amb diferents creadors del món del cinema, la televisió, el guió, el periodisme o la literatura. Col·labora en diferents mitjans de comunicació, modera trobades i participa en aquells actes que puguin divulgar allò audiovisual, la comunicació, la cultura, el feminisme, des de diferents perspectives.
Acaba de publicar amb Espasa, el llibre Millor que mai, feliços, imbatibles, pioneres, una crònica sobre la generació de dones que ara mateix ronda els seixanta anys, i que suposa un col·lectiu pioner en multitud d’assumptes vitals.

Back To Top
×Close search
Search