skip to Main Content

Judith Colell va néixer a Barcelona el 1968. Doctora en Comunicació i Llicenciàda en Història de l’Art. Va cursar un postgrau de cinema a NYU. Ha dirigit els llargmetratges “El domini dels sentits (Col·lectiu), “Dones” (2001) premiat al Festival de Sitges Film, Lorca i Vitòria entre d’altres, ’53 dies d’hivern ‘(2007) presentat al Festival de Cinema de Sant Sebastià, millor actriu al Festival de Tolosa i nominada 10 premis Barcelona,”Elisa K” (2010), que va guanyar el Premi especial del jurat a Sant Sebastià Film Festival, Menció especial del jurat a Nantes, premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya, nominada a 5 premis Gaudí i al Goya al millor guió adaptat entre altres premis i “15 horas” premiat al Festival de Malaga i Marseille.
“Positius” (2008), “Fragments” (2003), “Radiacions” (2012) i “L’últim ball de Carmen Amaya” (2014) són les pel·lícules que ha dirigit per la televisió.
Socia fundadora de CIMA (Dones cineastes). Ha estat vicepresidenta de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències d’Espanya de 2011-2015. Actualment és la Presidenta de l´Acadèmia de Cinema Català.
És Vicedegana d’Empresa a Blanquerna, Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Back To Top
×Close search
Search