skip to Main Content

4t Talent Campus Formats TV

El Talent Campus de Formats de TV és una oportunitat per desenvolupar idees pròpies de nous formats per a televisions o altres canals, amb el guiatge i la col·laboració de professionals del sector.

Al llarg de les sessions previstes, analitzarem, debatrem i treballarem les propostes creatives per ajustar-les a la realitat del mercat. L’objectiu és elaborar una bíblia per a cada projecte, que segueixi els estàndards de la indústria i que estigui preparada per compartir amb productores o mitjans de comunicació.

Si bé el focus és principalment televisiu, també es valoraran projectes audiovisuals de naturalesa transmèdia que posin en joc altres plataformes de consum de contingut.

El Talent Campus de Formats de TV és una iniciativa del Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que celebra la divuitena edició entre els dies 24 al 29 de novembre de 2020, a Igualada i Online.

A qui va dirigit?

Qualsevol persona que tingui una idea de projecte en qualsevol estat de desenvolupament pot fer la inscripció i serà valorada pels tutors per ser seleccionada.

Empreses productores, estudiants de cinema o audiovisuals, guionistes, creatius, etc.

Procés de selecció

De tots els projectes inscrits, es farà una tria d’un màxim de 12 participants i projectes, que podran participar en una estada formativa a Igualada, en què podran assistir a les ZoomClass matinals impartides per professionals de la televisió i a sessions tutorials personalitzades a les tardes, dels dies 26 i 27 de novembre.

Inscripció

La inscripció de projectes és gratuïta. Els tutors seleccionaran els projectes que participaran en el Talent Campus.

Els projectes seleccionats hauran d’abonar 80€ en concente d’inscripció i participació en el Talent Campus que inclou:

  • Assistència a les ZoomClass de Formats de TV (online)
  • Sessions tutorials personalitzades: 26 i 27 de novembre de 16h a 20h online
  • Accés a la trobada virtual amb la indústria (Televisions y productores)
  • Assistència a la Gala de Cloenda i Lliurament de Premis, el dissabte 30 de novembre a les 21 :30h al Teatre Municipal d’Igualada (o online)

Donada la situació actual de Pandemia del Covid-19, aquesta edició del 2020 el Talent Campus de Formats de TV serà online, i tindrà lloc els dies 26 i 27 de Novembre de 16h a 20h.

Després d’una presentació general, els tutors faran el seguiment i les classes personalitzades als projectes seleccionats, per videoconferència, en privat.

Tutors

TONI MARIN

Productor executiu, director i realitzador de cinema, televisió, projectes culturals i de formats de televisió per a cadenes com ara TVE, TV3, Antena 3, ZDF o France Televisió i en productores com per exemple Mediapro, Cromosoma o la Fundació Digitalent.

Fundador i director de La Ballesta, productora audiovisual, i professor de disseny i gestió de la producció audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. És assessor i consultor i ha participat com a jurat en nombrosos festivals de cinema d’àmbit internacional.

MARIO DAZA

Productor executiu d’entreteniment de Televisió de Catalunya a programes d’èxit com “Preguntes Freqüents”, “Polònia” , “ Joc de Cartes” , “ El foraster” o Cuines” entre molts d’altres.

Amb 20 anys de carrera professional a l’audiovisual, sempre a la branca de producció, s’ha especialitzat en programes d’entreteniment, tot i haver fet també ficció, retransmissions i especials. També és professor no-resident de la UIC, d’escriptura i d’Entreteniment.

Formulari d’inscripció

[contact-form-7 id=”1459″]
Back To Top
×Close search
Search