skip to Main Content

Talent Campus Formats TV

El Talent Campus de Formats de TV és una oportunitat per desenvolupar idees pròpies de nous formats per a televisions o altres canals, amb el guiatge i la col·laboració de professionals del sector.

Al llarg de les sessions previstes, analitzarem, debatrem i treballarem les propostes creatives per ajustar-les a la realitat del mercat. L’objectiu és elaborar una bíblia per a cada projecte, que segueixi els estàndards de la indústria i que estigui preparada per compartir amb productores o mitjans de comunicació.

Si bé el focus és principalment televisiu, també es valoraran projectes audiovisuals de naturalesa transmèdia que posin en joc altres plataformes de consum de contingut.

El Talent Campus de Formats de TV és una iniciativa del Zoom Festival Internacional de Ficció TV & Formats, que celebra la quinzena edició entre els dies 20 i 25 de novembre de 2018, a Igualada.

L’objectiu és crear oportunitats per a creatius i ser un laboratori de descobriment de nous formats per a productores i cadenes de televisió. Les inscripcions estan obertes fins el 31 d’octubre.

A qui va dirigit?

Qualsevol persona que tingui una idea de projecte en qualsevol estat de desenvolupament pot fer la inscripció i serà valorada pels tutors per ser seleccionada. Empreses productores, estudiants de cinema o audiovisuals, guionistes, creatius, etc. Suport personalitzat al desenvolupament i preparació per a Pitchings davant responables de formats de: TV3, LAVINIA AUDIOVISUAL i altres grups per confirmar…

La inscripció de projectes és gratuïta;
els projectes seleccionats hauran d’abonar 200 € per persona, amb un màxim de dues persones per projecte.

Tutors

ÀLEX SOLÀ
Llicenciat en periodisme (UAB) i amb estudis en cinema (New York Film Academy), ha desenvolupat la carrera professional com a redactor i col·laborador en diversos programes de Catalunya Ràdio i Rac1, així com a director creatiu i productor executiu de continguts publicitaris (Moritz, Ayuda en Acción, Mazda). Actualment, dirigeix el portal Benegre.cat i forma part de l’equip de creació i desenvolupament de formats de TV de Lavínia Audiovisual en qualitat de creatiu.

TONI MARIN
Productor executiu, director i realitzador de cinema, televisió, projectes culturals i de formats de televisió per a cadenes com ara TVE, TV3, Antena 3, ZDF o France Televisió i en productores com per exemple Mediapro, Cromosoma o la Fundació Digitalent. Fundador i director de La Ballesta, productora audiovisual, i professor de disseny i gestió de la producció audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. És assessor i consultor i ha participat com a jurat en nombrosos festivals de cinema d’àmbit internacional.

S’ofereix allotjament a Igualada durant 3 nits, accés a la Secció Oficial, a les classes magistrals ZoomClass i la Gala de Lliurement de Premis.

Formulari d’inscripció

En cas que el projecte sigui seleccionat, quantes persones assistiran al Talent Campus a Igualada? (obligatori)
12

[recaptcha]

Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats del Festival Zoom? (obligatori)
AcceptoNo accepto

Back To Top
×Close search
Cercar