skip to Main Content

3r Talent Campus Formats TV

El Talent Campus de Formats de TV és una oportunitat per desenvolupar idees pròpies de nous formats per a televisions o altres canals, amb el guiatge i la col·laboració de professionals del sector.

Al llarg de les sessions previstes, analitzarem, debatrem i treballarem les propostes creatives per ajustar-les a la realitat del mercat. L’objectiu és elaborar una bíblia per a cada projecte, que segueixi els estàndards de la indústria i que estigui preparada per compartir amb productores o mitjans de comunicació.

Si bé el focus és principalment televisiu, també es valoraran projectes audiovisuals de naturalesa transmèdia que posin en joc altres plataformes de consum de contingut.

El Talent Campus de Formats de TV és una iniciativa del Zoom Festival Internacional de Ficció TV & Formats, que celebra la dissetena edició entre els dies 26 de novembre i 1 de desembre de 2019, a Igualada i Barcelona.

L’objectiu és crear oportunitats per a creatius i ser un laboratori de descobriment de nous formats per a productores i cadenes de televisió. Les inscripcions estan obertes fins el 14 de novembre.

A qui va dirigit?

Qualsevol persona que tingui una idea de projecte en qualsevol estat de desenvolupament pot fer la inscripció i serà valorada pels tutors per ser seleccionada. Empreses productores, estudiants de cinema o audiovisuals, guionistes, creatius, etc.

Procés de selecció

De tots els projectes inscrits, es farà una tria d’un màxim de 12 participants i projectes, que podran participar en una estada formativa a Igualada, en què podran assistir a les ZoomClass matinals impartides per professionals de la televisió i a sessions tutorials personalitzades a les tardes, dels dies 28 i 29 de desembre.

La inscripció de projectes és gratuïta.
Els projectes seleccionats hauran d’abonar 80 € en concepte d’inscripció i participació en el Talent Campus que inclou: assistència a les ZoomClass de Formats de TV, sessions tutorials personalitzades, pitching de presentació dels projectes davant de la indústria, assistència a la Gala de Cloenda i Lliurament de Premis.

Tutors

TONI MARIN

Productor executiu, director i realitzador de cinema, televisió, projectes culturals i de formats de televisió per a cadenes com ara TVE, TV3, Antena 3, ZDF o France Televisió i en productores com per exemple Mediapro, Cromosoma o la Fundació Digitalent.

Fundador i director de La Ballesta, productora audiovisual, i professor de disseny i gestió de la producció audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. És assessor i consultor i ha participat com a jurat en nombrosos festivals de cinema d’àmbit internacional.

MARIO DAZA

Productor executiu d’entreteniment de Televisió de Catalunya a programes d’èxit com “Preguntes Freqüents”, “Polònia” , “ Joc de Cartes” , “ El foraster” o Cuines” entre molts d’altres. Amb 20 anys de carrera professional a l’audiovisual, sempre a la branca de producció, s’ha especialitzat en programes d’entreteniment, tot i haver fet també ficció, retransmissions i especials. També és professor no-resident de la UIC, d’escriptura i d’Entreteniment.

La organització ofereix preus reduïts als participants per allotjament i dietes.
Allotjament a l’Hotel Amèrica d’Igualada: 54€ (habitació individual) o 66€ (habitació doble). Menú dinar o sopar: 10€/persona

Formulari d’inscripció

En cas que el projecte sigui seleccionat, quantes persones assistiran al Talent Campus a Igualada? (obligatori)
12


Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats del Festival Zoom? (obligatori)
AcceptoNo accepto

Back To Top
×Close search
Cercar