skip to Main Content

MeetZoom Pro ONLINE

TROBADA PROFESSIONAL DE L’AUDIOVISUAL ONLINE

27/11/2020 – online

11h / Benvinguda

11:05h / Noves audiències: Generació Z

La transformació digital comporta un increment considerable de la demanda de continguts audiovisuals, però també un canvi radical en els seus hàbits de consum. De fet, els joves que van néixer sota l’ecosistema digital i que ara assoleixen prop de la majoria d’edat (els anomenats nadius digitals o Generació Z) difícilment escullen la televisió linial, però en canvi estan habituats a l’streaming, el consum multipantalla i la immediatesa i proximitat pròpies de les xarxes socials.

Davant la competència ferotge de plataformes i altres formats digitals, les televisions es troben immerses en una cursa accelerada per atraure públics joves i oferir-los contingut innovador que s’adapti a les seves necessitats i preferències. Però, com les identifiquen en un entorn altament canviant? Quins mecanismes activen per retenir les seves audiències i captar-ne de noves? En definitiva, com s’enfronten al repte que representen les noves generacions?

A càrrec de:

Cristian Trepat, cap d’Entreteniment de Tv3

Geni de Vilar, adjunta a direcció dels Mitjans Digitals de la CCMA

Ferran Clavell, cap d’Audiències Digitals de la CCMA

Moderat per Mònica Lablanca

12:05h / Presentació a Catalunya de Film.io

La innovadora plataforma que democratitza el procés de producció audiovisual mitjançant tecnologia blockchain i I.A.

Vivim un moment en el que el consum de continguts audiovisuals es massiu, en el que la demanda continua creixent gràcies als canvis tecnològics i als canvis dels consumidors. El contingut audiovisual és l’autèntic rei de l’entreteniment, tant individual com familiar. Són els operadors locals i les plataformes globals els qui ens ofereixen aquests continguts, i els qui controlen tot el procés i la cadena de valor de la producció audiovisual.

La tendència de concentració deixa en poques mans les decisions, per la qual cosa les oportunitats per a la creació i producció de continguts es veuen reduïdes degut a les grans barreres d’entrada al mercat dels continguts. Podem imaginar que qualsevol creador pogués connectar amb el públic directament i conèixer les seves opinions? I tenir accés a potencials inversors? És possible oferir al talent eines per a millorar els seus continguts i poder accedir al mercat de continguts? FILM.IO ho farà possible.

A càrrec de:

Orlando Pedregrosa, Chief Production Officer de Film.io ( Babieka)

Ian Le Winter, President de Film.io

Moderat per Carles Manteca.

Carles Manteca actualment és Media Business Developer a Konodrac, i consultor especialitzat en innovació, estratègia i continguts. Assessora a diverses companyies de l’àmbit media, empreses publiques, privades i universitats. En els seus més de 25 anys de carrera ha treballat en els principals grups de comunicació a Espanya com el Grup Mediapro, el Grup PRISA, el Grup GODÓ i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Més informació: zoom@zoomigualada.org

Activitat per a Socis del Cluster , PAC i Professionals Acreditats

Back To Top
×Close search
Cercar