skip to Main Content
El Zoom Dona El Tret De Sortida Amb La Gala D’inauguració I La Projecció Del Film «La Dona Del Segle»

El Zoom dona el tret de sortida amb la gala d’inauguració i la projecció del film «La dona del segle»

La 16a edició del Festival Zoom de Ficció Televisiva i Formats d’Igualada, que se celebra fins diumenge 25 de novembre, ja ha arrencat. Aquest dimarts al vespre, el certamen va celebrar la gala d’inauguració al Teatre Municipal l’Ateneu amb la presència d’autoritats i cares conegudes del món del cinema i la televisió a Catalunya.

L’acte, que va començar a les 8 del vespre, va servir per donar el tret de sortida a una setmana de projeccions, premis, convidats i activitats, i va incloure parlaments de la presidenta de l’Ateneu Igualadí, Mireia Claret, l’alcalde d’Igualada i President de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. A continuació, es va projectar en estrena absoluta la pel·lícula La dona del segle, amb la presència de la directora, Sílvia Quer, i d’altres membres de l’equip. L’actriu protagonista del film, Elena Martín, també va ser present a la inauguració, juntament amb els actors Àlex Monner, Javier Beltrán, Maria Maroto i Blanca Apilánez. Abans de la projecció, tots ells van explicar des de damunt de l’escenari com havia estat el procés d’adaptar i rodar aquesta producció, basada en la novel·la La mujer del siglo de Margarita Melgar.

Durant la vetllada, presentada pels dos directors del festival, Anna Cervera i Jordi Comellas, el Zoom va fer entrega de dos guardons: el Premi Joan Poch de la Fundació Mallerich, atorgat al promotor de la UNESCO d’Igualada Miquel Segura, i també el Premi Zoom de Formats de Televisió, novetat d’enguany, que es va donar a la periodista Laura Rosel per la seva tasca i rigor al capdavant del Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3. En nom seu i a causa d’un imprevist d’última hora relacionat amb un rodatge a Itàlia, van recollir el guardó el coordinador de guió del programa, Pere Mas, i el directiu de la productora El Terrat, Agustí Esteve.

Back To Top
×Close search
Search