skip to Main Content
Una Seixantena De Projectes Es Presenten A La 17a Edició Del Zoom Festival

Una seixantena de projectes es presenten a la 17a edició del Zoom Festival

Una seixantena de programes de televisió d’entreteniment, reportatges informatius, programes d’esports i d’altres gèneres de no ficció, a més de les tradicionals tvmovies i minisèries, s’han presentat a la convocatòria per participar i endur-se els premis de la dissetena edició del Zoom Festival, que se celebrarà a Igualada i a Barcelona del 25 de novembre a l’1 de desembre.

El canvi de format del festival, que enguany incorpora altres gèneres i temàtiques més enllà de la ficció televisiva, ha incentivat la inscripció de projectes doblant-ne el nombre. En aquest sentit, des del Zoom Festival es mostren satisfets per la bona acollida que ha tingut el canvi d’orientació del certamen, que el converteix en el Festival Internacional de continguts audiovisuals de Catalunya.

D’entre tots els projectes presentats, se seleccionaran els programes que optaran als Premis Zoom que atorgarà un jurat format per professionals del sector: millor format d’Entreteniment, millor Ficció, millor programa d’Informatius, millor programa Cultural&Divulgatiu i millor programa d’Esports. D’altra banda, els estudiants universitaris atorgaran el Premi Millor Youtuber i el Premi Millor Instagramer valorant el contingut audiovisual.

Així, el Zoom Festival es prepara per afrontar una edició molt participada i amb moltes  novetats. D’una banda, programarà diversos actes i activitats en universitats i centres educatius d’audiovisual de  Barcelona, tot i que mantindrà la seu al Teatre Municipal i al Cinema de l’Ateneu d’Igualada. El Festival es completarà, a més, amb les seccions Zoom Sèries, amb estrenes de capítols inèdits de sèries d’èxit o presentacions i amb Zoom Km0, amb produccions audiovisuals del territori de l’Anoia. El Talent Campus de Formats de TV aportarà la descoberta de talent a les productores i TVs i, el Showcase de Pilots de Ficció, coorganitzat amb Serielizados, ja ha tingut lloc a Barcelona i a Madrid  i els pilots seleccionats es tornaran a projectar en el marc del Zoom Festival, on es donaran a conèixer els premiats a la Gala de Cloenda. A més, els formats seleccionats en les categories de no ficció seran objecte d’estudi dels estudiants universitaris a les ZoomClass de Barcelona i Igualada.

Back To Top
×Close search
Search