skip to Main Content
La Televisió Del Zoom Festival Estrena Pantalla Al Rec.0

La televisió del Zoom Festival estrena pantalla al Rec.0

Cinema Festival Zoom. Així s’anomena l’espai que el Rec.0 dedica al festival Zoom per apropar la cultura audiovisual als visitants

El Zoom Experience porta als visitants del Rec.020 diverses projeccions, com un capítol de Bricoheroes, amb la presència dels humoristes Peyu i Jair Domínguez

El Zoom Festival s’estrena al Rec.0 Experimental Stores amb l’espai Cinema Festival Zoom, un espai per apropar la cultura audiovisual als visitants del Rec.020. Durant els quatre dies del festival de moda, del 6 al 9 de novembre, els visitants del Rec.0 podran convertir-se en espectadors de pel·lícules, programes de televisió, pilots de ficció i fashion films.

En total, hi ha programades vuit projeccions, que es duran a terme a l’Adoberia Bella (c/ del Rec, 21-23) ubicada al circuit del Rec.020. Entre els artistes destacats, hi seran presents els humoristes Peyu i Jair Domínguez, amb el nou programa “Bricoheroes”, difós exclusivament per canals digitals. La projecció de “Bricoheroes” es farà el divendres dia 8 de novembre a les 20h amb la presència dels presentadors.

Però la programació de l’espai de cinema Zoom Festival donarà el tret de sortida el dimecres dia 6 de novembre amb la projecció de les Fashion Films realitzades per la igualadina Laia Gil, a les 16:30h, les 17:30h i les 19:00h, el darrer torn amb la presència de la directora. Els fashion films, són un gènere que fusiona cinema, moda i publicitat i que utilitzen les grans marques per promocionar-se. Dos dels projectes més recents de Laia Gil han estat seleccionats en els més prestigiosos festivals de fashion films del món.

Dijous serà el torn pel cinema per a la petita pantalla amb la projecció de la pel·lícula  “Le temps des égarés”, a les 17:00h i a les 19:00h. El film francès va ser la guardonat com a Millor Pel·lícula en l’edició de 2018 del Zoom Festival, i explica la història de la Sira,  una ex refugiada que treballa com a traductora per l’Oficina Francesa per a la Protecció de Refugiats i Apàtrides, responsable d’aplicar els dictats de la Convenció de Ginebra. Malgrat tot, no dubta a extorsionar enormes quantitats de diners dels refugiats que busquen asil a França. Una pel·lícula que, si bé explica una història fictícia, aborda amb gran precisió el dramàtic destí i la crueltat imposada als refugiats.

Divendres, serà el torn de l’humor amb els aficionats al bricolatge “Bricoheroes” i dissabte tindrà lloc la projecció dels pilots finalistes del 6è Showcase de Pilots de Ficció, coorganitzat per Zoom Festival i Serielizados. La projecció comptarà amb la presència dels realitzadors i es durà a terme la votació del premi del públic, que es farà saber en el marc del Zoom Festival, que se celebra del 26 de novembre a l’1 de desembre. Els episodis finalistes del VI Showcase de Pilots de Ficció són “La vieja estrella” de Marc González; “Días de mierda” de Pablo Medina; “Com a casa” de Segi Ricart i Pol Masvidal; “Where are The Cools” de Jordi Prieto Lujan i Alberto de Ros; “Xan” de Lucía Estévez; i “Nunca nos dijeron la verdad” de Rosa Blas.

Back To Top
×Close search
Search