skip to Main Content

Premi DO Catalunya i Premi Auguri Sita Murt: dos premis Zoom per votació popular

Premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català

Enguany la Denominació d’Origen (DO) Catalunya, col·laboradora habitual del Zoom Festival, patrocina el nou premi del Festival Zoom: el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català”. A banda d’estrenar una nova categoria de premis, el Zoom Festival i la DO Catalunya han decidit obrir el premi a votació popular, perquè sigui el públic qui decideixi quin ha de ser el format guanyador.

Els candidats al “Premi DO Catalunya al Millor Format de TV” són programes que es van inscriure per participar al Zoom Festival en les categories d’Entreteniment i Culturals&divulgatius. Els cinc formats que opten a aquest premi, es troben actualment en emissió i són els següents:

  • APM? de Televisió de Catalunya
  • Quan arribin els marcians de Televisió de Catalunya
  • Katalonski de Televisió de Catalunya
  • Oh my Goig (sèrie) de Barcelona Televisió
  • El Brot de Penedès Televisió

Es pot votar a través de la pàgina web de la DO Catalunya des d’avui i fins el proper 20 de novembre. Els resultats no es faran públics fins la gala d’entrega de premis el proper 30 de novembre al Teatre Ateneu d’Igualada.

A més de patrocinar el premi, com ja és habitual, la DO Catalunya donarà la benvinguda als assistents a la inauguració del Festival, el proper 26 de novembre, amb una copa de vi DO Catalunya.

Premi Auguri Sita Murt

L’11è Premi Auguri Sita Murt, que atorguen conjuntament el Festival de Continguts Audiovisuals de Catalunya, Zoom Festival i la firma de moda femenina Sita Murt, també canvia de format: es proposen tres candidates per votar a través de les xarxes socials. Les finalistes al Premi Auguri Sita Murt, un guardó al talent de joves actrius i comunicadores del món audiovisual amb projecció de futur, són l’actriu i presentadora, Mireia Agramunt, l’actriu Marina Salas, i la comunicadora Candela Figueras.

La premiada s’escull per vot popular a través de l’Instagram de Zoom Festival (@zoomfestival) i les votacions estaran obertes fins el dia 20 de novembre. La guanyadora del Premi Auguri Sita Murt es farà pública a la gala de cloenda del festival Zoom, el dia 30 de novembre al Teatre Ateneu d’Igualada, on hi assistiran les tres finalistes, escollides per Zoom Festival i Sita Murt. El procediment per votar consistirà en enviar un missatge privat al compte de Zoom Festival amb el nom de la guanyadora.

Mireia Agramunt

L’actriu i presentadora Mireia Agramunt va debutar en la televisió a TV3 l’any 2014 amb El Crac. Al 2018 va formar part del repartiment de la serie de Betevé Kim amb K i va coprotagonitzar la pel·lícula Cautivos de Hugo Cobo, que va ser una de les candidates a millor pel·lícula independent als Blogos de Oro. Recentment ha rodat la pel·lícula Apóstata de Hugo Cobo i actualment, des de 2017, està cada tarda a Antena3 copresentant el programa de Ahora Caigo juntament amb Arturo Valls.

Marina Salas

Per la seva banda, Marina Salas va començar encadenant petits papers en sèries fins que va arribar la seva gran oportunitat a nivell nacional amb Desaparecida, que va emetre TVE. A partir de la seva participació a la pel·lícula A tres metros sobre el cielo, guanya reconeixement i s’acaba d’assentar com a actriu. Seguidament, es fa amb el paper de Vilma en la sèrie del vaixell que es va emetre durant tres temporades en Antena 3. Des de llavors, participa en sèries molt reconegudes com Carlos, Rey Emperador, Los nuestros o La zona. En l’actualitat, acaba de finalitzar el rodatge d’Hache, sèrie original de Netflix, que es va estrenar aquest 1 de novembre.

Candela Figueras

Candela Figueras, montblanquina i llicenciada en comunicació audiovisual, va debutar al matinal El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac. Va seguir formant-se com a presentadora d’informatius a Televisió de l’Hospitalet. La seva carrera professional s’ha mogut a cavall entre la televisió i la ràdio. Destaquen les 7 temporades a La segona hora de Rac1, programa d’humor líder a Catalunya en la seva franja horària. En televisió, ha presentat gales com les Grosses de Cap d’Any i Sant Jordi i La Nit de Merlí. Juntament amb Francesc Mauri, ha conduït el programa de producció igualadina Globus Sonda de Tv3.

Back To Top
×Close search
Search