skip to Main Content

El jurat del 17è Zoom Festival

La 17a edició del Zoom Festival renova també el seu jurat per tal d’adaptar-se a les exigències del nou format del festival. Així, s’han creat tres jurats que avaluaran les diferents propostes de la Secció Oficial, en funció de les categories.

El Jurat d’Entreteniment i Informatius atorga el Premi al Millor Programa d’Entreteniment i al Millor programa Informatiu de la Secció Oficial del Zoom Festival. Està format per Alexandre Bas Abril, CEO i cofundador de la productora NewCo Audiovisual, empresa dedicada a la producció audiovisual de productes de ficció, entreteniment i cinema; per Enric Cambray, director creatiu adjunt de la productora El Terrat; i Inés Álvarez, periodista de la secció de Televisió de El Periódico, on escriu sobre programes i sèries.

El Jurat de Ficció és l’encarregat d’escollir el projecte guanyador del Premi a la Millor Ficció de la Secció Oficial del Zoom Festival. Està format per Montserrat Alcoverro, actriu de teatre, cine i televisió, coneguda pels seus papers a TV3 i TVE en sèries com El cor de la ciutat i Acacias 38, respectivament; Lluís Maria Güell Guix, director de programes, sèries i cinema per a televisió amb una àmplia trajectòria, ha treballat en cadenes com TVE i TV3; i el director de televisió i productor executiu Jaume Santacana.

El Jurat Cultural i Esportiu escull els projectes guanyadors de la Secció Oficial en les categories de Millor Programa Esportiu i Millor Programa Cultural & Divulgatiu. En formen part la periodista Laura Àlvarez Soler, el film City for sale (Bausan Films, 2018) és el seu primer llargmetratge documental i es va estrenar al Festival de Málaga (2019) i al DocsBarcelona (2019); l’acompanyen Marisa de Dios Muñoz, periodista de la secció de televisió de El Periódico on escriu sobre series, programes, personatges televisius i espais infantils, i la periodista i guionista Txell Llorens.

Back To Top
×Close search
Search