skip to Main Content
Obertes Les Votacions Per Escollir El Millor Streamer De L’any

Obertes les votacions per escollir el Millor Streamer de l’any

El Zoom Festival estrena en aquesta 19a edició el guardó a Millor Streamer de l’any, que premia la creació de continguts audiovisuals a les xarxes socials. El guanyador es decidirà per votació popular a través de les xarxes del Zoom. Ja estan obertes les votacions, que es poden fer fins al 15 de novembre a través d’aquest enllaç.

Els tres finalistes a Millor Streamer són Ibai, AuronPlay i Elxokas.

Els streamers són persones que es dediquen a crear continguts en línia mitjançant la retransmissió en directe o amb vídeos pregravats, visibles en plataformes com ara Youtube, Twitch o Mixer, i adreçats, com a forma d’entreteniment, a una audiència en gran part adolescent. Bona part dels continguts que retransmeten o comenten són videojocs.

Precisament aquest any, el festival igualadí estrena un nou canal de Twitch amb l’objectiu d’arribar a un públic més jove i obrir-se a nous continguts. S’hi retransmetran entrevistes a creadors de videojocs i a persones rellevants de l’àmbit de les TIC, entre d’altres, i també s’hi podrà veure en directe la final del primer campionat del videojoc League of Legends que incorpora el certamen, així com la gala de cloenda.

Back To Top
×Close search
Search