skip to Main Content
Els Influencers Luc Loren I Pau Clavero Guanyen El Premi Millor Youtuber I El Premi Millor Instagramer Respectivament

Els influencers Luc Loren i Pau Clavero guanyen el Premi Millor Youtuber i el Premi Millor Instagramer respectivament

En el marc de la inauguració del festival, els codirectors Jordi Comellas i Anna Cervera han anunciat els guanyadors dels Premi Millor Youtuber i Premi Millor Instagramer, els influencers Luc Loren i Pau Clavero, respectivament. Dos guardons que es donen per primera vegada al Zoom Festival amb la voluntat d’incloure-hi les noves tendències en la generació de continguts, que atrauen als més joves. És per això s’ha involucrat al públic jove a través dels centres educatius d’Igualada i Barcelona, per tal de que facin una selecció prèvia dels candidats i els votin a través d’un formulari digital per determinar-ne els guanyadors.

Els estudiants de la Facultat de Comunicació de Blanquerna – Universitat Ramon Llull han estat els encarregats d’atorgar el premi al millor canal de Youtube d’Espanya. Una valoració que han fet tenint en compte el contingut audiovisual: edició, relació amb el missatge, factura audiovisual, temàtica i valors humans. Com a guanyador, el youtuber Luc Loren, que serà a la gala de cloenda del Zoom Festival recollint el premi.

Per la seva banda, les escoles Gaspar Camps i IES Joan Mercader d’Igualada han atorgat el premi al millor perfil d’Instagram de l’Estat, que ha estat pel fotògraf influencer Pau Clavero, que també assistirà a la gala d’entrega de premis del festival.

Back To Top
×Close search
Search