skip to Main Content
Premis Millor Youtuber I Millor Instagramer

Premis Millor Youtuber i Millor Instagramer

Els estudiants de la Facultat de Comunicació de Blanquerna – Universitat Ramon Llull són els encarregats d’atorgar el premi al millor canal de Youtube d’Espanya. Una valoració que han de fer tenint en compte el contingut audiovisual: edició, relació amb el missatge, factura audiovisual, temàtica i valors humans. Els estudiants han escollit dos finalistes i el guanyador es decidirà per un procés de votació online a través de la web de Zoom Festival. Enguany opten al premi Dulceida i Adolescents.cat.

En la categoria d’Instagram, són les escoles Gaspar Camps i IES Joan Mercader d’Igualada les que atorgaran el premi al millor perfil d’Instagram de l’Estat. Els estudiants han escollit dos finalistes que es posaran a votació online, on finalment es decidirà qui és el guanyador valorant el contingut audiovisual, com la relació amb el missatge, l’edició, o la temàtica i els valors humans. En aquesta ocasió son Stay Homas (stay.homas) i Iris Roig (irisroig) qui es disputen el premi.

Els guanyadors dels dos premis es donaran a conèixer a la gala de tancament del Zoom Festival, el 28 de novembre a les 20h.

Back To Top
×Close search
Search