skip to Main Content
Arrenca El Zoom Festival Amb La Preestrena Del Documental “100×100 Tito” De Barça Studios

Arrenca el Zoom Festival amb la preestrena del documental “100×100 Tito” de Barça Studios

El festival es prepara per una setmana de projeccions, estrenes i presentacions que tindran lloc a l’espai Zoom Live, la plataforma d’streaming dins la web del Zoom

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya ha donat el tret de sortida aquest vespre a la seva edició més virtual. Tot i que l’acte inaugural, on s’ha estrenat en exclusiva el documental “100×100 Tito” de Barça Studios, s’ha celebrat en format presencial, el festival es prepara per una setmana de projeccions, estrenes i presentacions que tindran lloc al Zoom Live, la plataforma d’streaming dins la web del festival https://www.zoomfestival.org/, on fins el proper diumenge dia 29 de novembre, s’hi podran veure una cinquantena de produccions audiovisuals d’arreu del món.

La inauguració del festival Zoom ha tingut lloc avui a les 20h al Cinema Ateneu d’Igualada on, seguint amb les mesures de prevenció per evitar el contagi de la Covid-19, s’ha projectat el documental sobre l’entrenador blaugrana Tito Vilanova en una sala amb l’aforament limitat. L’acte inaugural ha comptat amb la presència del director de Barça Studios, Paco Latorre, i les directores i realitzadores del documental, Cristina Collado i Marta Busquets. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, també ha estat present en un dels únics actes presencials del festival de continguts audiovisuals.

Back To Top
×Close search
Search