skip to Main Content
El Zoom Presenta El Seu Nou Canal De Twitch

El Zoom presenta el seu nou canal de Twitch

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya presenta, el proper 2 de novembre, el seu nou canal de Twitch, la plataforma de vídeos en streaming per excel·lència. La presentació anirà a càrrec de l’streamer Adrià Bes, que entrevistarà el president de TIC Anoia, Jordi Solà, en directe a partir de les 18 h.

L’acte també comptarà amb la presentació del primer campionat del videojoc League of Legends que incorpora el festival igualadí, que es disputarà durant el mes de novembre 100% online i la final del qual es podrà seguir en streaming al nou canal de Twitch del Zoom el divendres 26 de novembre.

El certamen, que tindrà lloc del 23 al 28 de novembre a Igualada i online, aposta en aquesta 19a edició per nous continguts i noves plataformes digitals amb l’objectiu d’acostar-se a un públic més jove. Com a novetat, el festival incorpora una categoria de videojocs a la Secció Oficial.

El canal de Twitch vol servir per donar visibilitat a aquests continguts, i és per això que els creadors dels deu videojocs que competeixen a la Secció Oficial del Zoom 2021 podran presentar els seus productes a través d’aquest nou canal.

També és previst utilitzar la plataforma per difondre, en directe, entrevistes a persones relacionades amb el món dels videojocs; als tres membres del jurat que decidiran quin és el guanyador del Premi a Millor Videojoc; al director de Kosmos Studios, Oriol Querol, productora que serà guardonada enguany amb un dels Premis d’Honor del Zoom; i a Eulàlia Ferrer, d’eDojo, que ens parlarà de feminisme i videojocs, entre d’altres.

Back To Top
×Close search
Search