skip to Main Content
Presentació Dels Videojocs Que Competeixen A La Secció Oficial, Avui I Demà

Presentació dels videojocs que competeixen a la Secció Oficial, avui i demà

Avui i demà es farà la presentació online dels deu videojocs que competeixen per al Premi a Millor Videojoc del Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya 2021. Enguany, com a novetat, el certamen incorpora per primer cop la categoria de Videojocs a la Secció Oficial. Les presentacions aniran a càrrec dels creadors dels videojocs i es podran seguir al nou canal de Twitch del Zoom (festivalzoom). Seran entrevistats per l’streamer igualadí Adrià Bes.

La primera part de les presentacions, avui a les 17h, comptarà amb representants dels videojocs Here Be Dragons (Patricia Morán), de Futura Space, una instal·lació multijugador, col·laborativa i familiar que reinterpreta tecnològicament la llegenda de Sant Jordi; el trencaclosques Tamite (Eduard Garcia), creat per Eutiquiano en català, que desafiarà el cervell dels jugadors; A Tale of Paper (Raúl Roldán i Pau Tarés), d’Open House Games, un videojoc de desplaçament lateral en 3D en què un personatge de paper, Line, s’ha d’afrontar a enemics per aconseguir nous poders i progressar en la història; i el joc de Radin Games Galacticon (Ferran Montesinos), que recrea les màquines recreatives de principis dels anys 80. No hi podran ser els creadors de Crash Bandicoot: on the run!, una producció estrangera, de l’empresa sueca King, on els germans Crash i Coco han de superar camins plens d’obstacles per salvar el multivers.

Demà a les 17h serà el torn dels altres cinc videojocs que competeixen a la Secció Oficial: Steam Highwayman, produït per la companyia igualadina Cubus Games, una sèrie de gamebooks (relats interactius que trenquen les fronteres entre la narrativa i els videojocs) d’aventures on els lectors han de triar el seu propi camí seguint una història alternativa; Die After Sunset, de Playstark Games, un shooter (videojoc de tir) en tercera persona amb una innovadora mecànica que juga amb la llum i la foscor; Hell of an Office, de 43 Studios, un endiablat joc de plataformes en primera persona; CodedArena™, de Coded People, un servei educatiu gamificat que permet als centres educatius de tot el món ensenyar programació en Python utilitzant un videojoc com a eina; i Sword of the Necromancer, de Grimorio of Games, un videojoc de rol d’acció (RPG) d’exploració de masmorres en què pots reviure enemics derrotats perquè lluitin amb tu.

Divendres, tindrà lloc la final del primer campionat de League of Legends que incorpora el Zoom Festival. Les semifinals es van disputar diumenge passat, 21 de novembre. Divendres a les 18:45h, Bes entrevistarà els capitans dels dos equips que han passat a la final, Gaming Barcelona i Cristo Redentor. La final començarà a les 19h i guanyarà el millor equip de cinc partides.

També per Twitch es podrà seguir la gala de cloenda i lliurament dels premis de la 19a edició del Zoom Festival, que tindrà lloc dissabte a les 21:30h al Teatre l’Ateneu d’Igualada. L’acte es farà presencial però també es podrà seguir a través de la plataforma Zoom Live i el canal de Twitch que estrena enguany el festival, amb retransmissió d’Adrià Bes. S’hi veuran cares conegudes, com els guardonats amb els Premis d’Honor Xavier Sardà i el director de la productora Kosmos Studios, Oriol Querol, així com diversos actors i actrius i altres personalitats del món de la cultura.

Back To Top
×Close search
Search