skip to Main Content
El Zoom Festival Organitza Una Trobada De Programes De Cuina

El Zoom Festival organitza una trobada de programes de cuina

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya incorpora aquest any, per primera vegada, una trobada amb protagonistes de diversos programes de cuina. Sota el títol “Quins són els ingredients per fer un programa de cuina amb èxit”, els ponents debatran i explicaran quina és la clau per a fer un bon programa de cuina. La trobada s’organitza conjuntament amb AnoiaDiari.

L’acte estarà moderat per la cuinera Ada Parellada i comptarà amb la presència de diferents representats de coneguts programes de cuina. Entre els ponents, hi haurà Míriam Pina, directora del programa de Joc de Cartes que dona a conèixer als espectadors diversos restaurants de tot Catalunya amb Marc Ribas com a presentador. Cada setmana s’enfronten restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina.

També hi serà present el programa que emet TV3 els migdies, Cuines, amb la seva directora Rosa Torres, i també la protagonista que ensenya els secrets de fer receptes de postres, pastissos i dolços, Gessamí Caramés. A la trobada també hi participarà el guanyador de la 9a edició de MasterChef (RTVE), Arnau París.

Tots ells faran aquesta trobada amb la finalitat d’explicar al públic la recepta per a fer un bon programa de cuina. L’acte se celebrarà el divendres 25 de novembre a les 19h a l’Ateneu Igualadí. L’entrada és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. Les entrades es podran reservar a partir de demà, dia 11 de novembre, a través de la pàgina web del Zoom, de l’Ajuntament i del Teatre Municipal Ateneu.

Back To Top
×Close search
Search