skip to Main Content

El Zoom Festival dóna a conèixer la programació de la seva Secció Oficial

La secció oficial d’aquest any del Zoom la conformaran 8 llargmetratges d’arreu del món. Es podrà veure una cuidada selecció de produccions de cinema per a televisió realitzat els darrers anys a nivell internacional

Del 25 al 29 de novembre torna una nova edició del Festival Zoom, el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada (Barcelona). Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món.

La Xirgu (Espanya, 2015) de Sílvia Quer; Habitaciones cerradas (Espanya, 2015) de Lluís Maria Güell; Res no tornarà a ser com abans (Espanya, 2015) de Carol López; Peter Pan Man (Holanda, 2015) de Michiel Ten Horn; Clara Immerwahr (Àustria-Alemanya, 2014) del Harald Sicheritz; Des roses en hiver (França, 2014) de Lorenzo Gabriele; The Outlaw Michael Howe (Austràlia, 2013) de Brendan Cowell; i Marvellous (Anglaterra, 2014) de Julián Farino seran les pel·lícules que formaran part de la secció oficial d’aquesta edició.

En aquest enllaç podreu veure les fitxes de totes les pel·lícules seleccionades a la 13ª edició de la Secció Oficial del Zoom Festival.

Back To Top
×Close search
Search