skip to Main Content

Tres, dos, un… Zoom!!

Ramon Gener 3

L’estrena en primícia de Fassman, l’increïble home radar dóna el tret de sortida al 13è Zoom Festival! En l’acte d’inauguració, que tindrà lloc demà dimecres a les 20:30h al Teatre Municipal de l’Ateneu, comptarem amb la presència de l’equip artístic de la pel·lícula i es lliurarà el Premi Zoom d’Honor a Ramon Gener per la seva tasca divulgativa amb els programes Òpera en Texans i This is Opera.

 

Lauras Guiteras presentarà la gala de cloenda del 13è Zoom Festival

lau-portadamama

La popular actriu i cantant Laura Guiteras, acompanyada de la seva banda La Guitti Di Finizio, serà l’encarregada de conduïr la Gala de Cloenda de la 13a edició del Zoom Festival.
Durant la gala, que tindrà lloc el dissabte 28 de novembre a les 21:00h al Teatre Municipal l’Ateneu, es lliuraran els diversos premis Zoom: el Premi Auguri Sita Murt a l’actriu Alba Ribas, el Premi a la Millor Sèrie Espanyola a El Ministerio del Tiempo, Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Guió, Millor interpretació, Millor Curtmetratge, Millor Websèrie, Millors Pilots de Ficció del Showcase i Premi D.O. Catalunya.

Les entrades es poden adquirir a la web del festival, o bé una hora abans de les sessions a les taquilles del teatre.

Back To Top
×Close search
Search