skip to Main Content

L’actor i director Joan Lluís Bozzo presideix el Jurat Oficial del Festival Zoom

Juntament amb el crític de cinema Pep Prieto, la directora de cinema i teatre Carol López, l’actriu i presentadora Ivana Miño i la productora Miriam Porté decidiran els premiats del Festival

 

El Jurat Oficial reconeix les millors produccions internacionals que competeixen en la secció oficial del Festival Zoom 2016. Així, durant la Gala de Cloenda del festival, el jurat atorgarà els premis a la Millor Pel·lícula, a la Millor Direcció, al Millor Guió i a la Millor Interpretació d’entre els 10 films seleccionats d’un total de 50 rebuts per a la secció oficial. El grup estarà presidit pel director de la companyia Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, i format per la directora de cinema i teatre Carol López, el crític de cinema Pep Prieto, l’actriu i presentadora Ivana Miño i la productora Miriam Porté.

 

El Jurat Oficial del Festival. A dalt Joan Lluís Bozzo i Ivana Miño. A baix, Carol López, Pep Prieto i Miriam Porté

 

El Festival també té en compte la mirada dels més joves a l’hora de valorar les pel·lícules, per això, continua apostant pel Premi del Jurat Jove a la Millor Pel·lícula del Festival, un reconeixement que escollirà el Jurat Jove format per estudiants de l’Institut Joan Mercader i l’Escola d’Arts d’Igualada Gaspar Camps. En aquest cas, estarà presidit pel guionista i periodista igualadí Xavier Ribera.
 
Per descobrir els guanyadors d’aquesta edició, podeu assistir el dissabte 26 a la Gala de Cloenda al Teatre de l’Ateneu d’Igualada les 21.30h del vespre, en què s’entregaran els guardons.

 

L’actor Francesc Orella en la interpretació com a professor Merlí

La sèrie Merlí de TV3, la millor del 2016 segons els crítics del Festival Zoom
 
El Festival Zoom reconeix, a més, les millors ficcions televisives. Per això, organitza any rere any el Jurat de la Crítica, el qual decideix la millor sèrie de l’Estat estrenda a la temporada 2015-2016. Per unanimitat, el tàndem format pels crítics professionals Cipriano Torres, Manuel de Luna i Toni de la Torre han escollit a la producció de TV3 Merlí, el carismàtic professor de filosofia. El dissabte 26 a les 18h de la tarda a l’Ateneu Igualadí es podrà gaudir d’un capítol inèdit amb la presència de l’equip de la sèrie amb entrada gratuïta.

Finalment, també durant la nit de dissabte, a la Gala de Cloenda de l’esdeveniment, el Jurat de la Denominació d’Origen Catalunya atorgarà el Premi a la Millor Producció Catalana estenada durant l’any 2016. El guanyador encara és un misteri, us atreviu a fer apostes?

Back To Top
×Close search
Search