skip to Main Content

La seducció de descobrir a VEIL, el concert de novembre a Músiques de butxaca

Veil és la convidada del mes de novembre a la trobada musical mensual de Músiques de Butxaca de l’Ateneu Igualadí. Com l’any passat, el Festival Zoom i Músiques de Butxaca s’uneixen en el marc del  Zoom Experience, espai creat pel Zoom Festival que enguany se celebrarà del 21 al 26 de novembre.

Veil és el nom artístic de la lleidatana Txell Prada. Fa cinc anys la Txell penjava els seus vídeos de ‘covers’ a youtube, així va ser com Albert Solà, cantautor santcugatenc i productor la descobreix i junts comencen a treballar en un projecte que agafa forma quan es creua pel camí la discogràfica Visceral Records i aposta per ell. D’aquestes sinergies surt el treball discogràfic ‘Safe And Sound’ que divendres 3 de novembre presentarà a Músiques de butxaca acompanyada de Sergi Estella, guitarra elèctrica, Albert Solà, guitarra acústica, loops i cors i Dani Campos, teclat, presentarà aquest primer treball discogràfic.

El concert tindrà lloc divendres 3 de novembre a les 23 h al Teatre Municipal l’Ateneu. Podeu comprar la vostra entrada online AQUÍ.

Back To Top
×Close search
Search