skip to Main Content

El 14è Festival Zoom arriba ple de colors i diversitat

Del 22 al 27 de novembre torna la ficció televisiva en pantalla gran 

Arriba el 14è Zoom Festival de Ficció Internacional. Una edició on les produccions televisives d’arreu del món tornaran a ser les protagonistes, juntament amb els habituals continguts procedents de Catalunya, Espanya i Europa.
La internacionalitat característica del Zoom es farà palesa del 22 al 27 de novembre a Igualada (Barcelona). Sumant així un dia més de festival.
Serà al Teatre Municipal l’Ateneu on es centralitzarà l’activitat del festival, oferint els actes d’inauguració i clausura, així com les projeccions de la secció oficial. Altres activitats paral·leles es realitzaran a Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i Barcelona, on tindrà lloc l’esperat 3er Showcase de Pilots de Ficció.

 

cartell_presentacio_opt

 

A part de les esperades tvmovies i mini-sèries nacionals i internacionls de la Secció Oficial, al llarg dels sis dies del Zoom es podran veure curtmetratges i websèries a la secció Zoom Jove, les projeccions infantils del Zoom Kids, els nous llenguatges audiovisuals al Zoom Formats, els millors pilots de ficció al Showcase, els documentals televisius del Zoom Docs, la creativitat i el talent local a la secció KM. 0, les noves produccions al Zoom Especial, xerrades, debats, i l’entrega de premis de la gala de cloenda.

Creat pel dissenyador igualadí Nil Morist, el cartell del Zoom ’16 parteix de les antigues cartes d’ajust per mostrar una colorista i psicodèlica vidriera aglutinadora de tradició, diversitat i globalitat. En aquest sentit, els ulls dels espectadors són els receptors dels estímuls visuals provocats pels diferents llenguatges televisius que ompliran la programació del Zoom Festival.

 

El Zoom també serà present a Barcelona amb el III Showcase de Pilots de Ficció

Per tercer any consecutiu el Zoom Festival es trasllada a Barcelona per continuar apostant pel talent més jove i emergent a través del Showcase de Pilots de Ficció, organitzat conjuntament amb la revista online Serielizados.com.

showcase2016_cat

Inscripcions 3er Showcase

 

Back To Top
×Close search
Search