skip to Main Content

Arriba el Festival Zoom més internacional

Tal com mostra el cartell d’aquesta nova edició, arriba el Zoom més internacional. A les habituals produccions televisives de Catalunya, Espanya i Europa, s’hi afegeixen ficcions procedents d’arreu del món que doten al festival d’una perspectiva més àmplia, diversa i global.

La 12a edició del Zoom Festival se celebrarà del 26 al 30 de novembre a Igualada (Barcelona). Una vegada més, el Teatre Municipal l’Ateneu serà el centre de l’activitat del festival, oferint els actes d’inauguració i clausura, així com les projeccions de la secció oficial.

A part de les tvmovies nacionals i internacionls de la secció oficial, al llarg dels cinc dies del Zoom es podran veure els habituals i existos curtmetratges i websèries del Zoom Jove, les projeccions infantils del Zoom Didàctic, les noves produccions del Zoom Especial, xerrades, debats i l’entrega de premis de la gala de cloenda.

El cartell i la imatge gràfica d’aquesta 12a edició del Zoom Festival és una creació del jove dissenyador igualadí Nil Morist.

Back To Top
×Close search
Search