skip to Main Content
Laura Rosel, Polònia I La Resistencia Seran Guardonats Amb Els Premis Zoom De Formats De Televisió

Laura Rosel, Polònia i La Resistencia seran guardonats amb els premis Zoom de Formats de Televisió

El Festival Zoom, que tindrà lloc del 20 al 25 de novembre, ha incorporat enguany com a novetat destacada els premis Zoom de Formats de Televisió. L’objectiu és reconèixer tots els continguts audiovisuals de qualitat, més enllà de la ficció, àmbit en el qual s’ha centrar el certamen fins a l’actual edició, la 16a. Així, aquest any s’afegeixen tres nous guardons al palmarès, i els primers premiats de la nova categoria seran la periodista i presentadora Laura Rosel per a Millor Conducció de Programa, al programa de sàtira política Polònia en la categoria de Millor Format Consolidat i al late late show La Resistencia com a Millor Nou Format.

Rosel, que compta amb una dilatada carrera professional a ràdio i televisió com a conductora d’informatius i programes d’entreteniment, serà guardonada amb el Premi Zoom Formats a la Millor Conducció de programa per la seva tasca al capdavant del programa informatiu d’anàlisis Preguntes Freqüents de TV3. El programa de TV3 té per objectiu entretenir i debatre els temes d’actualitat que es generen durant la setmana. Des del gener d’enguany, Laura Rosel busca les claus de l’actualitat, en directe, amb l’ajuda de les veus més diverses de polítics, periodistes i opinadors. El premi Zoom Formats a la Millor Conducció s’entregarà el dimarts dia 20 de novembre. A més del Preguntes Freqüents, Rosel ha presentat recentment el programa d’actualitat 8 al dia juntament amb Jordi Armenteras. Anteriorment havia estat també editora de l’informatiu diari 14/15 a Rac 1, així com dels programes diaris Notícies al matí i Notícies Migdia a Ràdio Sabadell.

El Premi Zoom Formats al Millor Nou Format serà per La Resistencia, el late late més elèctric i boig de la televisió de la mà i el cervell de David Broncano. El programa gira entorn al seu univers, amb aquesta capacitat personal del còmic per convertir en mainstream l’alternatiu, aconseguir que l’extraordinari sigui tendència i elevar un detall insignificant a la categoria de transcendental. David Broncano compta amb col·laboradors com Dani Rovira, Antonio Resines, Jorge Ponce, Ricardo Castella, Quequé, Pantomima Full, Ignatius Farray i Grisson, que l’acompanyen cada nit, a més de les entrevistes més surrealistes mai vistes en televisió. El programa parteix del model clàssic de late night show i n’ofereix una versió reestructurada, amb l’entrevista i la improvisació com a ingredients principals. Aquest espai s’emet des de l’1 de febrer d’enguany al canal #0 de Movistar+, de dilluns a dijous, a partir de la mitjanit.

El programa de sàtira política Polònia s’endurà el  Premi Zoom Formats al Millor Format consolidat. Estrenat l’any 2006, sota la producció de Minoria Absoluta, Polònia ha aconseguit liderar el prime time de les nits de dijous a Catalunya. Més de 250 personatges del panorama polític i social, nacional i internacional, han sigut parodiats a Polònia. El programa ha aconseguit reunir un gran nombre d’imitadors i, sovint, també els imitats. Un format d’humor i sàtira política que ha sabut captar i retratar l’actualitat política amb frescor, esdevenint un referent a la televisió i una cita setmanal per a molts espectadors.

 

Back To Top
×Close search
Search