skip to Main Content

Ha escrit les pel·lícules “Salvador (Puig AnRch)” Premi Goya al Millor Guió Adaptat i Premio del Círculo de Escritores Cinematográficos 2007; “Pepe & Rubianes”; “Llach: la revolta permanent”; “La fleur”; “Dictado”; “Barcelona, la Rosa de Foc”; “Grietas”; i “La vampira de Barcelona”. Co-guionista de “La Memòria dels Cargols”, “Nissaga: l’herència”, “Nissaga de Poder”, “Teresina SA”, “Secrets de Família”, i “Poble Nou”. Ha escrit les TV movies “Laia”, “Gossos”, “Mar de Plástico”, i “Camping” (co-guionista i director).

Ha escrit i dirigit els documentals per TV “1-O”, “20-S”, “Causa especial 20907/2017” i la sèrie documental “Inside the trial” (El judici). Guionista i creador de sèries de TV con “Nit i Dia” (Creador, co-guionista y productor executiu), “Sagrada Família”, “El Cor de la ciutat” I “El joc de viure”.

Co-creador de “El Club Súper 3”. Guionista de programes: “Cotó Fluix”, “Matraca no”, “Oh, no!”, “Cinc i Acció”, “Fes flash”, “Fes Video Flash”, “Luna de miel”, “Moltes gracies”, “El món per un forat” “No te olvides el cepillo de dientes”, entre d’altres.

L’any 2008 va adaptar el musical “Aloma”, a partir de la novel·la homònima de Mercè Rodoreda, dirigit per Joan Lluís Bozzo, produït per Dagoll Dagom i estrenat al Teatre Nacional de Catalunya.

Back To Top
×Close search
Search