skip to Main Content

Sandra Reina és directora i ajudant de direcció a Barcelona. Va començar la seva carrera desenvolupant projectes per a productores com Inicia Films, La Lupa i About a Bicycle, i ha estat la primera ajudant de direcció en llargmetratges com ‘Unicornis’, d’Àlex Lora, i ‘La imatge permanent’, de Laura Ferrés, que es va estrenar al Festival de Cinema de Locarno. També ha estat ajudant de direcció en sis temporades de la sèrie ‘Oh My Goig’, la sèrie documental ‘Dahaleez’ per Al Jazeera i ha treballat en diversos curtmetratges i publicitat.
El 2017 va ser seleccionada per al Rotterdam Lab, i el 2019 va participar al VIII Laboratori de Guió de la SGAE. El 2019, Sandra va debutar com a directora juntament amb Fran Menchón amb el curtmetratge de ficció ‘Trivial’, que protagonitza Macarena Gómez. El notable recorregut de la pel·lícula compta amb la seva selecció en més de 40 festivals i una desena de premis.
El seu últim curtmetratge, ‘El bus’, va guanyar el premi al millor projecte en la convocatòria Acció Curts, de Dones Visuals, i va tenir el seu estrena mundial al Festival SXSW aquest 2023. El curtmetratge, encara en circuit de festivals, és candidat als Premis Gaudí i ha estat seleccionat en prestigiosos festivals qualificadors per als Oscar, incloent el Festival de Cinema de Màlaga, on va obtenir la Menció Especial del Jurat, l’Ull Nu i El Meteorito, on ha guanyar premis al Millor Curtmetratge, al Krakow Film Festival o al Festival de Cinema de Huesca.
Actualment està desenvolupant el seu primer llargmetratge de ficció, produït per Inicia Films.

Back To Top
×Close search
Search