skip to Main Content

5è. TALENT CAMPUS DE FORMATS DE TV ___ ONLINE__

Què és?

El Talent Campus de Formats de TV és una oportunitat per desenvolupar idees pròpies de nous formats per a televisions o altres canals, amb el guiatge i la col·laboració de professionals del sector.

Al llarg de les sessions previstes, analitzarem, debatrem i treballarem les propostes creatives per ajustar-les a la realitat del mercat. L’objectiu és elaborar una bíblia per a cada projecte, que segueixi els estàndards de la indústria i que estigui preparada per compartir amb productores o mitjans de comunicació.

Si bé el focus és principalment televisiu, també es valoraran projectes audiovisuals de naturalesa transmèdia que posin en joc altres plataformes de consum de contingut.

El Talent Campus de Formats de TV és una iniciativa del Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que celebra la dinovena edició entre els dies 23 al 28 de novembre de 2021, a Igualada i Online.

Donada la situació actual de Pandèmia de la Covid-19, aquesta edició del 2021 el Talent Campus de Formats de TV serà online els dies 25 i 26 de novembre de 16h a 20h, amb una sessió presencial optativa el dissabte 27 al matí. 

Després d’una presentació general, els tutors faran el seguiment i les classes personalitzades als projectes seleccionats, per videoconferència, en privat.

El dissabte 27 de noviembre es presentaran els projecte davant d’un panel professional format per representants de cadenes de televisió i productores participants en el festival: TV3, Ganga TV, Movistar +, entre d’altres.

A qui va dirigit?

Qualsevol persona que tingui una idea de projecte en qualsevol estat de desenvolupament pot fer la inscripció i serà valorada pels tutors per ser seleccionada.

Empreses productores, estudiants de cinema o audiovisuals, guionistes, creatius, etc.

Procés de selecció:

De tots els projectes inscrits, es farà una tria d’un màxim de 12 participants i projectes.

La inscripció de projectes és gratuïta. Els tutors seleccionaran els projectes que participaran en el Talent Campus.

Els projectes seleccionats hauran d’abonar 80 € en concepte d’inscripció i participació en el Talent Campus que inclou:

Assistència a les ZoomClass de Formats de TV (online): Classes magistrals en horari de matins els dies 24, 25 i 26 de novembre, impartides per professionals de la televisió.

Tutories personalitzades: 25 i 26 de novembre de 16 h a 20 h online.

Accés a la trobada virtual amb la indústria (televisions i productores) el dia 27 de novembre al matí. Prèviament al pitching es podrà fer una última trobada amb el tutor per acabar d’enllestir la presentació/ pitching. Aquesta trobada amb el tutor pot ser presencial, a Igualada, o online.

Assistència a la Gala de Cloenda i Lliurament de Premis, el dissabte 27 de novembre a les 21:30 h al Teatre Municipal d’Igualada.

La data límit d’inscripció és el 30 d’Octubre

Tutores

Toni Marin

TONI MARIN

Productor executiu, director i realitzador de cinema, televisió, projectes culturals i de formats de televisió per a cadenes com ara TVE, TV3, Antena 3, ZDF o France Televisió i en productores com per exemple Mediapro, Cromosoma o la Fundació Digitalent.

Fundador i director de La Ballesta, productora audiovisual, i professor de disseny i gestió de la producció audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. És assessor i consultor i ha participat com a jurat en nombrosos festivals de cinema d’àmbit internacional.

Maria Lopez

MARIA LÓPEZ

CEO, productora ejecutiva y directora de programas en New Digital Media. Ha sido directora de programas para la cadena ETB2 y directora de contenidos de 3KOMA. Creadora del exitoso formato El club del tupper, y es productora ejecutiva de Juego de Cartas, Barre Librea para ETB

Formulari d’inscripció

[contact-form-7 id=”17758″]

El formulari d’inscripció estarà obert fins el 30 d’octubre

Back To Top
×Close search
Search