skip to Main Content
El Zoom Festival Serà Present A La Fira ISE, La Més Important De Tecnologia Audiovisual

El Zoom Festival serà present a la fira ISE, la més important de tecnologia audiovisual

Organitza un debat sobre les noves tendències en el consum de continguts audiovisuals, l’11 de maig

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que tindrà lloc a Igualada del 22 al 27 de novembre del 2022, tindrà presència a la fira Integrated Systems Europe (ISE), la més important de tecnologia aplicada al sector audiovisual, amb una taula rodona que reflexiona sobre la nova era del consum de continguts audiovisuals.
Amb l’objectiu de posar en valor les noves maneres que tenim de consumir continguts audiovisuals degut a l’impacte de les noves tecnologies, el debat comptarà amb representants de RTVE, Movistar i TV3. Estarà dinamitzat per la periodista Xantal Llavina. La segona part de la sessió anirà enfocada a parlar sobre el Digital Signage -senyalització digital multimèdia- i com aconseguir seduir el consumidor a través de continguts digitals publicitaris. La xerrada comptarà amb l’àmplia experiència de Giovanni Flore, Digital Signage Manager de la marca de moda Benetton, i Gemma Cuscó, CEO de Waapiti.
L’acte tindrà lloc el dimecres 11 de maig a les 16 h a la Fira Gran Via de Barcelona. Està organitzat pel Zoom juntament amb l’associació internacional de la indústria audiovisual Avixa, copropietària d’ISE. El certamen audiovisual se celebrarà presencialment entre el 10 i el 13 de maig a Barcelona després que s’hagués d’ajornar el passat mes de febrer a causa de l’augment de casos de covid.
Amb una mitjana de 1.200 expositors i prop de 100.000 assistents -xifres prepandèmiques-, l’ISE s’ha convertit en l’aparador de referència de les noves tecnologies aplicades a l’audiovisual. La fira es va traslladar a Barcelona el 2021 després de 16 anys celebrant-se a Amsterdam. Aquesta primera edició a Catalunya es va fer adaptada a les restriccions vigents per la pandèmia, en un format molt més reduït que les edicions anteriors.

Back To Top
×Close search
Search