skip to Main Content

Es busquen pilots de ficció!

2on “Showcase de pilots de ficció”

showcase_cat-2015
La revista online Serielizados i el Festival Zoom, degut a l’èxit de la 1era edició celebrada el 2014 a la Fàbrica Moritz de Barcelona, s’uneixen de nou per a organitzar la 2a edició del Showcase de pilots de ficció. El que serà una tarda de projeccions d’una selecció dels projectes més interessants de la ficció televisiva emergent.

Previ a l’exhibició del primer capítol de cada proposta, un panell d’indústria d’alt nivell format per creadors, productors, televisions i crítics donaran la seva visió i recomanacions a cada projecte individualment. Un feedback personalitzat que seria molt complicat de rebre si no fos per una iniciativa pionera com aquesta. Un “meet the expert” pensat per a alimentar possibles sinergies, fent que les idees i els projectes flueixin en la que serà una trobada entre nou talent i els experts.

D’altra banda, previ al “Meet the expert” s’organitzarà una Masterclass d’un personatge rellevant de la indústria (pendent de confirmar). Aquesta sessió serà tancada per a tots els pilots inscrits (incloent els no seleccionats).

La 13ª edició del Festival Zoom aterra de nou a Barcelona per segon cop de la mà de SERIELIZADOS (creadors del Serielizados Fest, el Festival de Sèries de Barcelona) amb un projecte ambiciós: el Showcase de pilots de ficció. Una aposta per donar visibilitat a la ficció més interessant i apropar els nous creadors a la indústria audiovisual.

Inscripcions: http://www.zoomigualada.org/wz2/ca/formulari-inscripcio-showcase/

Back To Top
×Close search
Search