skip to Main Content

La pel·lícula Tomorrow one year de Aelrun Goette i Arne’s Legacy de Thorsten Schmidt se’n porten els principals guardons del Zoom 2013

Les coses grans de Roger Coma, s’emporta el Premi a la Millor Webserie que s’entrega per primera vegada en el Zoom Festival

Descalç sobre la terra vermella d’Oriol Ferrer s’emporta el premi a Millor Minisèrie i Llorenç Castañer s’emporta el Premi al Millor Guió per Cenizas

El Millor Curtmetratge d’aquesta edició recau en el curt  Elefante de Pablo Larcuen

Per altra banda el Jurat Jove ha premiat a Arne’s Legacy a la Millor Pel·lícula

Una edició que consolida al festival com un referent en el panorama de la ficció televisiva, esdevenint un aparador d’estrenes de les millors produccions a nivell europeu i un lloc de trobada de professionals.

El Jurat Oficial, que aquest any ha estat composat per, David Trueba, Lluís Ma. Güell, Pau Freixas,Sergi Schaaff i Mercè Pons ha atorgat els Premis Zoom a la Millor Pel·lícula, la Millor Minisèrie, el Millor Director i al Millor Guió.

Millor Pel·lícula
Tomorrow one year dirigida per Aelrun Goette
Menció especial a la “Millor pel·lícula” per Vicente Ferrer d’Agustín Crespi

Millor Minisèrie
Descalç sobre la terra vermella dirigida per Oriol Ferrer

Millor Director
Thorsten Schimidt per Arne’s Legacy

Millor Guió

Cenizas de Llorenç Castañer i Antoni Cardiel

Millor Curtmetratge
Elefante de Pablo Larcuen

Millor Websèrie
Les Coses Grans de Roger Coma i Lluc Coma

Millor Pel·lícula Jurat Jove
Arne’s Legacy de Thorsten Schimidt

El Jurat Jove del Zoom, composat per estudiants de diferents instituts d’Igualada i presidit per Roger Pera, ha atorgat el Premi a la Millor Pel·lícula a Arne’s Legacy de Thorsten Schmidt.

El Jurat de la Crítica, composat per Toni de la Torre, Cipriano Torres i Manuel de Luna, ha atrogat el Premi a la Millor Sèrie Espanyola Estrenada la Temporada 2012-2013 a lasèrie “Vivir Cantando”.

A més, el certamen ha lliurat a la gala de cloenda d’ahir nit els Premis a la Trajectòria Professional aAntonio Resines, Montserrat Salvador i TVE.

El Premi “Tu ets la tele” enguany recau a Josep Maria Bachs, per la seva trajectòria a la TV.

I finalment el Premi Auguri Sita Murt, a una jove promesa de la interpretació femenina, aquesta any s’ha atorgat a Joana Vilapuig.

Back To Top
×Close search
Search